Kall dag

Kallt!

Var ute och gick en lååång runda innan med Elsa, vi var nere vid stranden och gick, eller ja vi gick på havet! Hela Öresunds vatten ligger under is och snö, hur coolt som helst. Elsa tyckte det var ytterst roligt att halka runder på isen då hon inte förstod att det var is, haha som jag skrattade. När vi väl var hemma åt vi en god semla och drack te, behövdes då jag frös rätt bra!
Annars har jag inte gjort mycket nytta idag, bäddat rent i sängen och tvättat lite.
Såg en film tillsammans med Andreas men jag somnade dock rätt snabbt! Illa om man ska upp tidigt och jobba imorogn. Illa, illa! Har målat naglarna röda och nu ligger jag på min fluffiga matta tillsammans med Elsa och kollar på Americas funniest homevideos :)

Trevlig kväll

30 Januari, 2010

God morgon.
Uppfriskande! (bokstavligt talat) morognpromennad började denna dagen med. Slängde in en maskin tvätt när jag kom hem och håller nu på att fixa lite frukost. Ska väcka min kära sambo som är en ritkigt sjusovare, lite trist ibland.
Idag har vi inte mycket inplanerat, ska städa och fixa lite nu på förmiddagen. Ringa till HM som ville mig något. Annars har jag inte mycket att göra. Skönt. Sista lediga dagen innan jobb imorogn. Ska visst får hjälp av någon tjej jag ska lära upp. Får hoppas det går bra :)

Sitter och tittar på när snön trillar som snöfall från taken, tur man inte står där Kommer rakt ner till grannen, haha.
Hoppas det smällter bort och inte kommer tillbaka något mer.

Aja, ska äta lite frulle nu. Vi hörs!

Stor shoppat

Härliga Fedag!

Jag började dagen med en härlig morgonpromenad, la ansiktsmask, duschade, åt frukost och fixad mig.
Sen körde jag och älskling till mamma och lämnade Elsa. Sen styrde vi bilen mot Ekeby där vi köpte en underbar, härlig, mysig stooor rund RÖD matta. Fortsatte vår färd mot Ikea där vi köpte fina lampor. Lägenheten börjar verkligen ta sig nu och det blev super mysigt. Vi gjorde god middag, städade och mös tillsammans. Nu sitter vi i soffan, dricker vin/öl och tittar på tv.
Älskar att vara sambo! Älskar dig Andreas.
Härlig fredagskväll :)

Music a lá Elaine



.......Min favorit just nu!







Mys i soffan

Tjohoo Snö! visst älskar man bara snön! NOT!! Jäkla väder ute och plogbilarna går varma. Märks knappt att dom har varit här. Hoppas verkligen inte att det blir mer. Gick en runda till Netto innan med Elsa och hon syns inte där ute. Liten hund eller bara mycket snö?
Har nu ätit lite middag själv i min ensamhet, fullkornspasta och grönsaker. Mums. Ligger nu i soffan och kollar Room raiders. Inte direkt mitt favoritprogram så blir nog slänga in en bra film istället och njuta av mina ostbågar jag köpte innan :)
Har fikat med Emelie idag. Alltid lika mysigt att träffa henne. Synd man inte träffas oftare. Vi satt nog på EH i tre timmar! Pratade om allt. Härligt.
Mötte sen upp Annika som följde med mig till frissan där jag fixade brynen, sen plummsa vi hem till mig och drack te och snackade skit. Att träffa två av sina favorit brudar på samma dag är inte dåligt.
Ska nu ta en varm dusch, ( försöka för mina brännmärken :( ) lägga en ansiktsmask sen inta soffläge. Trevlig kväll

Pain

God kväll. Jag har precis kommit innan för dörren efter att ha slutat jobba. Riktigt seg dag idag måste jag säga. Jobbedagen började INTE bra. Efter 10 min brännde jag sönder mig. Jag höll på att göra rent fritösen när de hårda värmeslingorna PLASK ner i den jätte varma oljan och jag fick allt över mig. Behöver jag säga att jag ser ut som en flammande hummer?! Hela min högerarm,mitt bröst, hals och lite av haka blev helt förstört av den 200 gradiga oljan. ONT! Har gått och sprayat aloevera kylarspräj på mig hela kvällen och hoppas innerligt att det går över snart. Kan inte vistas i värma miljöer då det gör super ont. Kan vara glad att det är 10 minus grader ute idag....pain

Är iaf ledig imorogn. Skönt! Ska fika med Emelie och göra ett besök hos min frisör. Om man kommer utanför dörren vill säga... Ska visst bli oväder, och det gillar inte jag!
Ska fortsätta tycka synd om mig själv nu, godnatt!

Cashing!

Det är löning! Finns det en skönare känsla än att veta att en massa pengar ligger och gottar sig på mitt konto nu! Gud vad jag inte saknar att vara arbetslös :D Jag ska inhandla mig ett par jeans så fort jag blir ledig. Ska iväg och handla lite inredning med älskling på fredag, får se om det blir en shopping runda (kläder) också? Hade inte suttit fel. Har dock ett fiiin fiint paket från HM som ska pimpla ner i min brevlåda. Okej kläderna kommer inte förräns i MARS! Men där ligger en massa gott och väntar på mig. Och det går en hel del pengar med. Aja kan man spendera så gör man :D
Har iaf precis kommit hem från jobb. Har duschat, ätit lite champinjoner och ligger nu nerbäddad i soffan med min lilla fyrbenta vän. Kollar något skit på tv och väntar på att min sambo ska komma hem. Imorogn ska jag gå upp med Elsa till mina föräldrar som ska ha henne för att jag jobbar kvällen, igen! Aja, så är det.

På onsdag är jag ledig och då blir det mysig fika med Emelie och så ska jag till min frisör och fixa ögonbrynen lite :)

Godnatt!


Elsa och husse spelar dator. Visst ser hon road ut? <3


21 Januari, 2010

Torsdag igen. Jag är ledig heela långa dagen och det är så skönt. Ska baka lite kärleksmuffins till min sambo och själsfrände nu, det är han värd. Vi har förresten 14 månader imorgon, tiden går. Då ska vi gå ut på date, det blir bio, Snabba cash ska vi se :) Ska bli mysigt. Sen blir dte lite vin och öl hemma. Blir lugnt eftersom jag ska jobba lördag.

Ikväll ska jag till EH med Pauliné och ta en mysig fika och snacka massa skit :) Looove!

Nu ska ja bege mig till affären och handla lite ingridienser till mina muffins. Ha en bra dag

16 januari

Godmorogn eller god morogn? Hur stavas det?
Jäklar vad kallt det är ute :O Blåser riktigt mycket och inte alls trevligt. Tur att jag är ledig hela dagen och inte behöver göra någonting alls. Känns riktigt bra.
Igår kväll var jag hemma hos Johanna och firade hennes födelsedag. Det var himla trevligt.  Det blev armband och halsband som present, och vi åt en riktigt god middag och tårta! Blev även mumsigt vin till det. En riktigt trevlig kväll med andra ord. :)
Imorogn bir det jobb exakt hela dagen, älskar verkligen dom söndagrna! NOT!. Men bra med cash sen.

Ska gå och väcka min sambo nu så vi kan äta lite frukost. Ska slänga in lite tvätt också. Får vara lite duktig idag!



Jag och Johanna i sommras! Saknar!

RIP

Min mosters man Mikael Levin gick bort inatt. Vila ifrid kära vän. Du har kämpat länge och jag hoppas nu du mår bra på andra sidan, sipper dina plågor och får leva ett nytt liv. Vi ses igen en dag.


14 januari

God kväll!

Jag har precis kommit hem efter att ha slutat jobba och varit ute med hundarna. Är nu ledig i två dagar och det känns super! Behöver verkligen det, jobbat mycket nu. Men måste dock upp tidigt imorgon, vi ska ha personalmöte 8.00! Inte speciellt roligt eftersom det är min lediga dag och måste så gå upp mitt i natten, nästan iaf. Men på ett sätt är det bra för då kommer jag upp i tid och hinner göra saker på dagen. Måste iväg och storhandla, har ingen mat hemma. Fixa present till Johanna och göra lite ärenden i stan.

Sitter nu i soffan och ska snart gå och tvätta av mig och hoppa i pyjamasen och fortsätta kolla på Desperate housewives säsong 5, älskar den säsongen! Godnatt, vi hörs.



Hot mama´s!

Music a lá Elaine

Så jävla bra!


12 januari, 2010

Off to work!
Nu beger jag mig till jobbet för att göra ytterligare ett pass. Som tur är så är man ledig imorogn. Gillar jag skarpt och ser verkligen framemot det. Hoppas verkligen det blir en lugn kväll för känner mig inte direkt hundra och det minsta jag behöver är att stressa och yra rundor som värsta hönan.

Var ute med hundarna på en promenad precis och jag bara längtar till solen och värmen nu. Gick och plumsade ner i massa snö ( strumporna blev blöta ) och kände att detta är nog. Ge mig varma sommarnätter, klänning och bad nu! Sen en liten solsemester hade inte heller suttit fel. Vad tycker ni? Trötta på vintern ännu?

Vad är kärlek?

Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från var gång man blir kär.

Det finns många olika slags kärlek. Föremålet för ens kärlek behöver inte vara en annan person, du kan älska en hund eller katt precis lika mycket som en människa. Många älskar även sina föräldrar och syskon väldigt mycket. För många innebär kärlek det de känner för en annan person.

För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång.

En sak är säker, kärleken lämnar ingen oberörd. Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman.


Kärlek eller förälskelse?

Det kan vara svårt att veta om du verkligen är kär. Kanske är du förälskad, bara lite intresserad eller kanske mest tänd. Ena dagen kan du känna dig förälskad i en person för att nästa dag vara jätteförälskad i en annan. Är det då kärlek?

Många tycker att kärlek är först när man känner varandra väl och accepterar varandras bra och dåliga sidor medan andra tror på kärlek vid första ögonkastet. Vad som är kärlek eller inte kan bara du själv avgöra. Kärleken är individuell och ingen har rätt att säga att det ska vara på det ena eller andra sättet.

Vad är kärlek för mig?

Jag lever i ett liv med kärlek, innebär ett liv i: Glädje, Uppskattning, Humor, Energi, Kraft, Sanning, Meningsfullhet, Närhet samt Lugn i själen. Jag har verkligen hittat rätt person som jag kan dela allt detta med. Det är med dig Andreas. Jag är så ofattbart lycklig som fick chans att möta en sådan fantastisk människa som du är. Jag säger endast ett ord - Kärlek



Jag älskar dig!

11 januari, 2010

Oj vilken dag! Den började väldigt lugnt här hemma med massa soffa mys och promenader med hundarna.
Begav mig sen till jobbet där det kändes som kaos när jag kom! Men allt löste sig till slut och flöt på bra. Hade ganska mycket att göra på kvällen så tur My kom som en räddande ängel och serverade. Så kunde jag enbart lägga engeri på buffén och det behövdes. Men allt gick fint och jag har precis kommit hem. Ska ta mig en snabb dusch nu sen krypa ner i sängen och se lite tv. Blir kanske lite skvaller läsning med ;) I like!

Imorogn är det ännu en dags jobb. Skönt att det är sista innan 1 dags ledigt. Och som tur är har ingen bokat buffé så det blir förhoppningsvis en lugn kväll.
Blir frisörbesök hos min kära kusin på torsdag :D Och fredag blir det födelsedags middag och vin drickande hos Johanna baby! Måste hitta en present till henne med. Har lite att se framemot iaf :)

Trevlig kväll!

Döds trött!

Jävla huvudvärk jag fått! Har jobbat hela dagen och har inte slappnat av förräns nu. Det känns i hela kroppen ska jag säga. Kommer somna tidigt idag.Gör absolut ingenting för jag ska upp och jobba imorgon igen. Har ett sånt roligt 8-20 pass. 12 hela timmar! Alltid lika roliga.

Ikväll ska jag bara ligga i soffan, äta godis och titta på Desperate Housewives säsong 5 som damp ner i brevlådan igår. :) Men först kommer min bror hit och hälsar på en liten stund. Man får passa på medans han är hemma.
Känns nu som om mina lediga dagar är långt härifrån, känns både jobbigt men ändå bra med tanke på pengarna som kommer in. Det första jag ska köpa efter alla räkningar och så är ett par jeans! Skriker om deras frånvaro.
Ska nu fortsätta mysa. Trevlig lördag

Kall vinterdag

Oj vilken dålig uppdatering!

Nu är det fredag och jag har precis kommit hem efter en lång vinterpromenad med hundarna och Pauline. Rktigt härlig promend men ack så kallt det är. Nu ska jag göra mig lite lunch och värma mig i soffan. Ska hem till föräldrarna ikväll och äta middag. EFtersom det blir jobb imorgon hela dagen ska jag bara njuta av min lediga dag. Blir godis och Letc Dance ikväll :)
Har städat bort julen nu, och ser verkligen vad som måste inhandlas. Lampor och mattor står högst på listan för tillfället. Blir en tripp till Ikea när lönen kommer.
Känner även för att åka till Ullared, någon som vill med?


RSS 2.0