Liten fråga

Är du kär i någon?

Jag är upp över öronen förälskad i min underbara pojkvän. Vill spendera mitt resterande liv med honom



Veckans citat

Vi försörjer oss på det vi får, men vi skapar ett liv av det vi ger.

Ligger något i det...

Black

Dessa raringar hittade jag på Nelly rean. Kostar 99 kronor styck :) kärlek!


Stephanie Long Dress SEK 99, Jeane Blush - NELLY.COM Cecile Chiffong Top SEK 99, Only - NELLY.COM

Solsken

Hjälp så varmt det är idag! och jag sitter inne, framför en dator och pratar i telefon hela dagen! Baah blir galen vill ut i solen, ner till stranden. Men jobbet måste ju skötas snart är det ju slut :/
Får nöja mig med den timmen jag fick ute på gräsmattan under lunchen. Låg hela dagen igår och jag kan ju säga nu att jag inte är vit iaf :D
Känner mig extra sommrig idag, kort sommarklänning, ballarinas och blomma i håret. :)

Ska hem till mamma och pappa sen och slänga mig i solen tills vi ska äta. Jag älskar verkligen att sola. Är det fint väder i helgen ska jag pallra mig ner till stranden, måste ju bada.

Två veckor kvar, sen är det "semester" (!?) sak bli skönt att ha en heel sommar ledig och så får man betalt. Super bra. Har ni några planer under er ledighet?
Nästa vecka är det Båstad, ska nog dra mig dit en dag med tjejerna. Vill ju se Rix Fm men vet ej om dom ska dit?
Nej nu ska jag jobba lite till innan det är hemmfärd :) Todeloo

Trevlig midsommar

Ville bara önska alla mina fina vänner en jätte trevlig midsommar.
Ta det lugnt med nubben och var rädda om er.

Själv ska jag dansa, sjunga och spela natten lång. Solen gör oss sällskap och dte kommer bli en underbar midsommarafton tillsammans med fina vänner.

Stor puss till er.



100623

Hej mina vänner..

Onsdag, lill lördag och vanlig tråkig dag. Trodde solen skulle skina idag men nej då, ge oss moln och kvavt väder istället. Vart blir sommaren av?

Jobbar på som vanligt idag, får passa på innan det är slut. Semestern närmar sig med stora steg och jag ser framemot en varm solig sommar med min älskade sambo och vänner. Tänker inte på allt det negativa som finns i verkligheten. Får leva i min fantasi hela sommaren tills jag är tillbaka på jorden igen.

Midsommar på fredag, ser verkligen framemot det. Största problemet nu är nog vad sjutton ska jag ha på mig?!
Blir till att tömma garderoben från golv till tak och se vad som gömmer sig där.

Ska fortsätta jobba nu innan jag beger mig hemmåt.
Todiloo


En ny vän

God kväll.

Jag har varit  duktig idag. Städat, tvättat, handlat och röjt i lägenheten. Tog mig en lång promenad tillsammans med Emelie. Vi satt i gräset på Tullakrok och bara njöt av solen och snackade massa. En ny funnen vän. En vän som kommer stanna. En vän som ställer upp.
När klockan blev mycket begav vi oss hemåt. Åt en härlig söndagsmiddag. Trött och lite små frusen la jag mig i soffan efter middagen och höll nästan på att somna.
Tog mig en lååång dusch, rakade benen och gjorde hårinpackning. Smörjde in mig med brun utan sol och sitter nu i soffan och ska måla naglarna. Måste ju förbereda sig inför midsommar på fredag.

Jag ska fira in sommaren med ett gäng härliga människor hemma hos Louise och Andreas mamma.
Det blir spel, dans och musik hela natten lång. Vi ska äta nypotatis, jordgubbar och dricka gott Róse vin.
Åh vad jag längtar. Det verkar också som att det ska bli fint väder. :D

Nu ska jag se en film med Andreas. Trevlig kväll

Favorit låt


Så söt!


100616

Vilket underbart väder. :D
Har precis kommit in från en 45 min i solen under lunchen och jäklar vad solen tar. Älskar sommaren.
Jobbar två timmar till sen ska jag ner till polisen. Nej jag har inte varit olydig , ska bara ta mig ett litet pass. Åker ju till Kreta i sommar och mitt nuvarande pass har gått ut för typ tre år sedan ;) Haha seg jag är...

Måste bara säga att SATC2 var för jävla bra :D En riktig girly film. Jag gillade den skarpt och den ska verkligen hem till mig sen när den släpps på film. Blir en trevlig tjejkväll med brudarna sen :)

Blir bara mamma och pappa sen i eftermiddag. Ska försöka hinna sola lite till. Hann ju inte få så mycket sol innan.

Nu ska jag jobba vidare, tjing!

Bio mys

Ännu en dag har passerat. Den innehöll massa regn, åska och ingen försäljning.
Ingen bra dag med andra ord.
Sitter i soffan nu, bytat om, och väntar på pappa. Ska hem till föräldrarna och äta nu.
Ikväll blir det biomys med Annika :) Blir riktig tjejkväll då vi ska se SATC2. Har höga förväntningar så hoppas verkligen att den är bra. Skönt att krypa upp i de mysiga biofotöljerna med popcorn, läsk och bästa vän. :)
Bara glömma bort regnet och åskan för en stund och leva sig in i filmens värld.

Nu ska jag möta upp pappa, vi hörs ikväll.





Why dont you love me

Nu drar jag ut på en powerwalk. Sen hem till mamma och pappa.

Beyoncés nya låt :)



Grattis till studenten

FREDAG!

Fy bubblan vad skönt det är. Är så jäkla off idag. Kan inte alls koncentrera mig. Vet inte vad det är som gnager mig, kan vara vädret? Jag påverkas mer av det än vad jag trodde. 
Som tur är så blir det lite fest ikväll. Blir grillning och god dricka nere hos Anna och Patrik. Ska bli kul att få komma iväg lite, haha låter som om vi ska åka hur långt som helst , när vi bara ska ner för trappan ;) Närma och bra sen när man ska hem. Bara att ta hissen. 
Går ritkigt segt på jobbet idag. Inte en jäkel svarar. Vill bara hem. 
Ringde Lena precis och Walle är min om jag vill ha honom. Ska till honom i näsat vecka och rida han en gång till innan jag bestämmer mig helt. Måste prata med Björn också gällande boxplats. Börjar närma sig nu. 

Student idag med. Stackars dom att fira i detta vädret. Hällande regn och blåst. Jag saknar faktiskt min men är ändå glad att det inte är jag. Att vakna upp dagen efter och inte veta vad som händer härnäst. Usch den tanken var jobbig. Men visst dagne var förbannat rolig. Det måste jag erkänna. 
Ska inte ner och kolla på dom. Det regnar och plus så jobbar jag till halv tre. Kommer ändå få se dom så mycket ikväll när dom beger sig till Bahnhof. Lär väl inte få sova inatt av alla " FÖR JAG HAR TAGIT STUDEN FY FAN VAD JAG ÄR BRA!" Oj vad jag gläds åt dom.... Välkomna till arbetslivet och allvaret.
 

Dropp dropp

Regniga tisdag. Fy fan vad det regnar! Det har regnat nån stopp sen i morse. Verkligen jätte roligt.
Sitter på mitt jobb nu, två timmar kvar och sen blir det hem. Som tur är så hämtar min pappa mig så slipper jag bli blöt. :) Så snäll så. Cyklade dock imorse när det var som värst, Elsa var sur och ville inte skynda sig. Kom hem till mamma, hade regnkläder på mig men hjälp vad blöt jag var. Hängde kläderna på tork och min mamma tyckte nog synd om mig för hon skjusade mig till jobbet :) Så slapp jag bli ännu mer blöt.

Ringde precis till Lena som har Walle. Det skulle tydligen komma en tjej till och provrida så det bli lite fight mellan henne om mig nu. Men jag känner mig ganska så säker på att jag kommer få honom. Lena ska iaf ringa mig nu i veckan och ge besked :) Håller tummarna.

Nu ska jag fortsätta sälja. Vi kör tredagars tävling i lag, svara på frågor. Ju mer rätt man har desto bättre. Det lag som har flest poäng vinner varsen vinflaska. Snacka om att alla är på hugget!

Tjingeling


100608

Tisdag idag. Sitter på jobbet som vanligt och har precis haft lunch. Räknar ner de två timmarna jag  har kvar innan jag beger mig hemåt. Blir hem till mamms och papps direkt för att äta och hämta vovven. Jag äter verkligen där väldigt ofta men det är faktiskt bara för att min sambo äter på jobbet denna veckan och när han jobbar kväll har han ju redan gått hemifrån innan jag hinner hem. Inte kul att äta själv. Sparar man även pengar och får trevligt sällskap på köpet. Sen får man ju extra med motion med :D Aldrig fel.

Idag är en sån dag då jag ytterligare inte har något planerat ikväll. Fy fan vad skönt det är att bara vara. När man väl är hemma från jobbet så vill iaf jag bara vara hemma och vara ledig. Visst träning och sånt går ju alltid, men att inte ha något planerat det är så himla skönt. :)

Nu är det bara 2½ vecka kvar till Midsommarafton. Vad händer då gott folk? :D


Det regnar här i Ängelholm idag...

Hej mina vänner.

Nu är det måndag, regnet öser, kallt och allt som har med sommaren att göra är totalt borta.
Jag är seg, trött och less på vädret (redan) ska bli sånt här väder hela veckan, hur kommer man inte vara om två dagar då?! Usch, jobbiga tanke.
Jobbet går inget vidare idag, får inte tag på folk alls. Hoppas det går lättare nu efter lunch. Har två timmar kvar sen hem till mamma och pappa och äta middag. Ikväll blir det bara mys under en filt i soffan och fortsätta kolla på The Hills säsong 3. Fick hem den i brevlådan förra veckan.
På fredag är det skolavslutning, vissa avslutar sitt första år i skolan, vissa kommer upp i högstadiet, vissa börjar gymansiet och vissa tar studenten. Hoppas ni får vädret med er. Själv ska man jobba. Jobba, jobba och jobba.
Kan det inte bli helg snart.
Oj vad gnällig jag är.

Vi hörs!


Walking in the park " Walle "

Min nya fyrbenta vän! Är han inte underbar?





Björn Rosenström

Kändis i lilla Ängelholm. Björn Rosenström ska spela på Bahnhof ikväll och jag missar honom :(

Här är mina absolut bästa Rosenström låtar..


Trevlig kväll ni som ska dit :D

Summer in Skåne

Halloj bloggen.

Nu är det äntligen fredag. Solen steker som aldrig förr. Har fått fin färg och sommaren är äntligen här.
Har nästan två timmar kvar på mitt jobb innan jag beger mig hem och ner till stan där jag ska möta upp älskling och försöka hitta en doppresent till lilla Alice som döps imorogn i Halmstad. Ska bli trevligt. Hoppas att vädret håller i sig så man kan ha klänning på sig. 
På söndag blir det en liten tripp ner till Skanör där jag ska kolla på häst. Hittat en super fin häst som jag kommer förmodligen börja ta på foder. Det innebär att hästen fortfarande står skriven på ägaren och hon står för en viss del av kostnaderna. Vilket passar mig alldeles utmärkt. :) Vem vill inte ha häst och slippa betala för vissa saker? 
Så jag och Sophia beger oss neråt söderut tidigt på söndagmorogn. Hoppas verkligen att allt går vägen både med häst och att vi hittar :D

Vad har ni för trevliga planer?  

Äntligen lite frisk...

God kväll kära ni.

Onsdagen har passerat förbi. Imorgon är det jobb igen. Tillbaka till vardagen. Två dagar kvar sen är det helg. Ska bli himla skönt. Jag vet jag borde inte gnälla, har ju varit hemma i två dagar nu men man kan inte jämföra lediga dagar med sjukadagar. Har bara legat i soffan, sett tv, sovit och tyckt synd om mig själv.
Idag är enda dagen då jag har kunnat röra mig och varit någorlunda pigg. Var en snabbis i blomsteraffären och köpte finfina blommor till balkongen. Nu är den också sommar och fin. Och på tal om sommar, vilket jävla underbart väder vi har :D Hoppas verkligen att det håller i sig nu. Behöver lite soliga dagar och få en fin bränna. :)

I helgen blir det dop i Halmstad. Vi beger oss redan 10 från Grevie, alltså ännu tidigare hemmifrån. Suck.
Men men, man ska inte klaga. Trevligt att det händer något.
Har inget annat planerat i helgen, förutom lite hundträning på söndag. Så skönt.

Nu ska jag se halv åtta hos mig, tycker verkligen det är super mysigt!

Memories


RSS 2.0