Sweet dreams

Detta jäkla regnande ! Blir så trött på det. Tur att man ska jobba idag så man inte behöver gå ut i detta vädret. Fast hade hellre velat ligga i soffan under en filt och titta på film hela dagen. Dock är inte mitt rum så mysigt längre. Finns inga saker här längre, allt är nerpackat och väntar på att få komma upp på sina nya platser i mitt nya hem.
Imorogn är det dags! :D

Ska göra mig klar inför jobbet nu. Vi hörs!


Garderob rensning

Min lediga dag har jag spenderat med att hjälpa Andreas med att flytta alla hans möbler. Det var tungt men det hela gick bra. Vädret var inte riktigt på vår sida, regnade och blåste hela tiden. Men vi blev klara i tid.

Väl hemma tog jag itu med garderoben. Jag ska absolut inte köpa mer kläder för tillfället, Here Gud med saker jag har! Haha jag har inte kommit halvvägs ännu . Börjar bli lite ont om tid nu. Har bara förmiddagen på mig imorogn sen jobbar jag kvällen.
Var en snabbis på Familia nu och köpte svarta tröjor till jobbet. Skönt att ha ett jobb att gå till nu :)
Sitter nu i soffan och äter lite godis och ser Bonde söker fru. Men ska fortsätta med kläderna nu.
Trevlig kväll
kram

Lökigt

God kväll.
Nu har jag kommit hem från jobbet och ligger i min sköna säng och tar igen mig. Har haft det ganska lugnt ikväll men är man ny så finns där alltid saker att htta på. Idag har jag tex skalat och hackat 30 lök tills imorgon!? Ni kan ju gissa att jag luktar lök. Tredje dagen jag jobar idag, skönt med ledighet imorogn. Sen på det igen torsdag kväll.
Måste till stan och fixa arbestskläder också, bra. Jobbet betalar :)

Förstår ni vilken tur jag haft med jobb alltså! Bara en vecka innan flytt får jag ett jobb som är fast och tom en heltidstjänst. Det kan ju inte bli bättre :) Tack Gud!

Ny datum till inflyttningen. Redan på fredag förmiddag får jag och Andreas nycklarna till vårt nya hem :) Två dagar kvar. Tjohoo.



Snart bor vi ihop baby!

Bad Romance


Fick jobbet :)

Godmorgon.

Måndag morgon och jag har sovit som en stock! inte bara på grund av att älskling sov brevid mig hela natten utan för att jag jobbade 12 timmar igår!? Ni hörde rätt, Elaine fick jobbet nere på bowlinghallen. Min första arbetsdag var igår och  då jobbade jag från 8.00 - 20.00. Så ser mitt arbetspass ut på söndagar. Tjohoo. Ni kan ju snacka om att jag var helt död när jag var hemma.
Jag och Anreas hade även 1år igår :) Fick som tur var några mysiga timmar med honom på kvällen :)

Idag ska jag packa och fixa inför det sista. Snart dags för flytt.
Jobb ikväll 15- 22. Ha en bra dag!

Intervju dax...

Har precis kommit hem från anställningsintervju nere på Bowlinghallen :D Måste bara säga att det gick super bra. Vi kom jätte bra överens och allt verkade stämma. Han kommer ringa redna ikväll och ge besked! Spännande.

Sen ringde dom från arbetsförmedlingen och sa att dom hade ett jobb till mig. Tjohoo tänkte jag. Blev kasnke inte lika glad när han sa vad det handlade om. Jag har blivit erbjuden jobb på en gård att jobba med hästar. Men blir det så att jag inte får det på bowlingen så tar jag detta med hästarna. Ger ändå en extra inkomst.
Nu börjar det hända lite saker :)

Nu ska jag byta om till träningskläder och bege mig ut på en lång härlig promenad med Elsa. Tror det blir stranden idag.


Oväder..

Nu har jag vatt på möte med min jobbcoach. Blev ännu mer prat om studier idag. Vi håller även på med massa uppgifter om att stärka självförtroendet. Fick hem uppgifter som jag ska försöka göra lite senare.

Ska ägna mig åt att packa ner lite mer saker idag. Sen måste jag verkligen städa rummet. Ser ut som ett bombnedslag här. Ovädret drog över oss igår, det var faktiskt lite läskigt. Men som tur var hade jag Andreas här jag kunde krypa in till. :) Älskar att vara i hans närhet.
Ska försöka gå en lång powerwalk med Elsa sen, men det får gärna sluta regna!

Packningen är i full gång

Vädret är höst idag och jag har ägnat hela dagen åt att packa! 4 lådor är klara och jag behöver fler. Klart jag visste att jag har massa saker men så här mycket? Blev väldigt paff. Och jag har inte packat ner garderoben ännu!? Har många timmar till faramför mig. Har ju några dagar kvar innan flytt ( ca 1½ vecka ) men det lär ta tid.

Hade en härlig pratstund med Annika i telefonen innan. Skulle egentligen träffat henne idag men ingen av oss var särskillt pigga på att bege oss ut i regnvädret. Ska tydligen bli storm ikväll. Är det höst så är det. Blir till att träffa Annika imorogn istället, om vädret tillåter. :)

Tog en pause från packandet innan och lyssnade på en affärspresentation från Herbalife. Jag har blivit erbjuden jobb där. Det verkade roligt och intressant så får se hur det blir. Dom håller på med människans hälsa på olika sätt. Blir en telefon intervju ikväll med dem.


Julkänsla

Min julkänsla är på topp just nu. Jag vill ha snö, glögg, lussebak, tomtar och glitter NU!
Såg precis Våra bästa år och där är det jul och dom har så fina dekorationer och det är verkligen familjetradition där. Hela släkten är samlade och myser. Eftersom mina föräldrar jobba denna julafton så firar jag inte jul förräns juldagen. Men vad ska jag göra julafton? Sitta själv i lägenheten med två hundar? Nä tråkigt. Får väl hitta på något.




Fixat bananlådor

Var precis på Lidl med mamma, och skulle hämta bananlådor till flytten. Flyttar om 2 veckor?! Panik.
Men iaf, skulle prata med någon kille där:

Jag: Hej, har du bananlådor till mig?
Han: Ja absolut. Det är du som är Elaine va?
Jag: Eh ja?
Han: Du är tillsammans med Andreas väl? Känner igen dig från facebook.
Jag: Haha jo det stämmer.
Han: Har hört talas om dig. Du träffade Fredrik förra lördagen?. Fast det kanske du inte kommer ihåg?
Jag: Haha jo då, jag kommer ihåg. Var kanske inte så socail bara.

Konversationen fortsatte ett par minuter och det visade sig att han visste en del om mig. Andreas baby, du får gärna berätta om dina hemliga vänner ;)

Måndag igen...

Nu har jag precis kommit hem från min jobbcoach. Vi pratade om studier idag. Jag blir mer och mer sugen på att börja plugga. Och djurskötare står fortfarande överst på listan. Hade vatt så kul att få hjälpa små söta djur varje dag. Jag har sten koll på när ansökningsblanketten kommer ut.

Idag är en sån dag då man bara vill ligga i soffan med en filt och te och se på tv. Grått och regn är inte min favorit. Men ska försöka komma ut en sväng med hunden efter maten. Ska göra mina uppgifter som Christna tryckte på mig också. Nästa möte blir torsdag morgon.

Jobbhelg.

Tråkiga söndag. Även om jag inte mått speciellt bra efter vaccinering så har jag jobbat hela helgen.Behöver verkligen det.
Fredagen blev det premiären av 2012 med Andreas, den var ritkgit bra. Tycker absolut att ni ska se den.
Lördagen spenderade jag på jobbet och på kvällen i soffan men godis och körslaget. Upp tidigt för att jobba en söndagmorgon är alltid roligt. Misade Annikas middag :( Vi får ta vår bästis kväll en annan helg.

Nu ska jag vila en stund sen ska jag bege mig ner till Hundskolan med Elsa. Vi har tävling och avslutning idag. Heja oss.



Min favoritlåt just nu :)

Precis haft möte

Precis hem kommen från min coach. Gick väldigt bra idag och jag är väldigt glad att jag fått denna chansen. Vi gjorde en planering idag så nu är det bara till att tuta och köra. Ska göra lite hemuppgifter nu tänkte jag. Ska väl försöka öppna körkortsboken också.
Ikväll kommer älskling hit! Saknar honom.
Imorogn + hela helgen blir jobb för min del! Tjohoo.

Förresten imorogn blir det bio med älskling, vi har fått biljetter till premiären av 2012!



Oförglömlig kväll

Tack alla mina fina töser som var här i lördes och gjorde kvällen helt GALEN! Fy fan vad roligt vi hade. Det blev massa vin, spel, roliga samtal, massa shottar och väldigt mycket tjejigt. Kvällen slutade med en trasig mobil ( gick av på mitten ) en otroligt lång promenad hem med Andreas från stan. Tog ungefär 4 timmar, brukar ta 45 minuter. Behöver jag säga att Elaine inte var nykter? :D haha. Love you all!













Fler bilder finns på min facebook!


Girls only

Ikväll smäller det! Ikväll blir det fest med mina favorit tjejer. Det blir vin, spel, shot och massa skratt. Klockan 7 börjar hela kalaset och festen kommer fortsätta hela natten lång. När vi är lagom i gasen drar vi oss ner till staden och dansar. :D


Fredags planer

Precis hemkommen från Grevie. Ska nu iväg och fixa lite saker till tjejkvällen hemma hos mig imorgon kväll :D
Blir till att fixa lite snacks och en runda inom systemet och handla lite gottigt. Kommer bli himla trevligt imorgon.
Ikväll blir det god middag med familjen och förhoppningsvis mys med älskling <3

Någon som såg EMA igår? Guuud vad jag diggar Beyonce och Shakira. Dom kan verkligen underhålla en publik. 
Men som vanligt undrar jag vad Katy Perry hade på sig?  






Har fått en coach.

Jag har fått en coach. En jobbcoach. Som ska hjälpa mig med mitt arbetssökande. Skönt att få ha någon man kan gå till som kommer finnas där för mig. Christina och jag har vårt första möte på måndag och jag längtar faktiskt. Att sitta hemma själv och leta är i stort sett omöjligt. Christina är numera en viktig person för mig, och jag håller tummarna att detta ska gå vägen. Hon kommer bli min högra hand och jag kan lägga över lite av ansvaret hos henne. Fortfarande upp till mig, men det kommer inte kännas lika tungt.
Kanske börjar gå åt rätt håll nu?


Astrid Lindgrens minne

Någon som kommer ihåg dessa? Jag får rysningar i hela kroppen. Barndomsminnena kommer fram och jag minns hur jag och mina bröder satt klistrade framför tvn när dessa filmer visades. Jag älskar dom fortfrande.


 



Detta är nog den sorgligaste låten inom Astrid Lindgren. Vilka är din favorit?


har en fundering...

.. heter det " Jag älskar dig också" eller " Jag älskar dig med"

Vilket säger man?


Körkortet, it's on!

Måndag igen, en regnig sådan.
Blev städning av rummet idag. Drog till Maxi och hämtade tjejspelet som kommit , det verkar jätte roligt. Ska bara fixa någon drickbar shot med ;) Blir bra detta brudar.
Åkte sen ner till körskolan!! Hör och häpna. Men ska ta itu med mitt körkort nu. Ska gå intensivkurs i slutet av Januari så nu blir det till att köra en massa. Man måste köra nästan perfekt så jag har ju en bit kvar. Men detta ska jag fixa :) Heja Heja Elaine.
Ikväll blir det film, te och bok. Jag älskar hösten!


I'm not a girl




Nya planer?

Har precis kommit hem från agility träningen med Elsa. Fy vad jag fryser!
Ska nu direkt hoppa in i duschen, tända massa värmeljus, göra mig en kopp te och bara ta det lugnt i soffan och försöka tina upp lite. Elsa har bäddat in sig i filten, hon fryser nog också.

Jag har nog bestämt mig för att börja plugga. Jag har börjat fundera väldigt mycket på att bli djurskötare inom smådjur.. Skolan ligger i Svalöv så det blir till att pendla.  Fast intagningen är inte förräns i August så har ett år på mig att försöka göra något annat. Får väl se hur det blir.


RSS 2.0