söndagskväll

God kväll

Jag mår bättre nu men är trött och törstig. Förstår inte hur man kan bli så törstig när man dricker så mycket.
Har bara legat i soffan hela dagen lång och tyckt synd om mig själv. Sett lite filmer, sovit och har fått i mig lite mat nu på kvällen. Har inte kunnat äta på hela dagen. Dumma dumma alkohol. Men oj vad roligt man har under tiden :D

Vad har ni för planer ikväll? Det blir Blåsningen för min del. Sen sängen tidigt. Måste upp i tid imorogn och vänja mig vid tidiga morgnar. Börjar ju jobba på tisdagmorogn. Blir till att tvätta och sånt imorgon så man har lite kläder att använda i veckan. Ska hem till mina föräldrar också och hämta min cykel, blir cykla till jobbet hädanefter.

Ska fixa mig lite isvatten, skala en apelsin och fixa med fotbadet nu. Lite söndagsmys så här i slutet av veckan är toppen! :)

Bra för huvudet

Lite skön och lugn musik för alla trötta och onda huvuden.... jag njuter till max!


Varning

Haha hittade lite "fina" bilder från vår galna kväll igår....










Bakis..

God morgon..

Hur mår ni idag? Jag kan ju säga att jag inte mår särskillt bra, är duktigt bakis idag :( Den sista flaskan champagne behövdes inte men kul hade vi :D Tack för en otrolig kväll gumman.

Idag kommer jag ligga i soffan hela dagen och inte göra mycket nytta. Se några filmer och äta massa onyttigt, som man brukar vilja göra när man är bakis...

Tänkte jag skulle svara på Dagens fråga som jag fick igår. Den löd om jag håller på med någon sport eller aktivitet?
Jag tränar inte utan jag får min motion genom långa promenader med min hund. Vi går alltid två timmar om dagen, ibland mer. Det kostar inget och det är skönt. Sen håller vi på med agility. Två dagar i veckan, har dock lite uppehåll nu på grund av vädret. Har även ett brinnande intresse för hästar men är hästledig för tillfället.
Det är väl det som jag håller på med :)
Något mer ni undrar över så är det bara till att fråga, jag svarar gärna :)

Nu ska jag ut och kissa hunden sen sova en stund så man kan förhoppningsvis vakna utan huvudvärk

Här rider jag min förra häst Madonna

Jag och Madonna

Lördag är här

Äntligen lördag.
Har vatt i stan med mamma och Marcus. Gjorde lite fynd på bokrean och så hittade jag två jätte söta armband inne på Kappahl. Vi tog en fika inne på Mormor Olgas, mysigt att gå in där när det regnar. Träffade mina kusiner och faster också som jag inte sett på länge.
Nu har jag nästan precis kommit hem, ligger i soffan och tar igen mig lite. Ska alldeles strax börja göra vid mig. Ska ju till Annika ikväll och äta middag. Kommer bli så himla roligt. Blir vin, mlodifestival och galet mycket skratt.
Sen nästa helg är det tjejkvällen hemma hos mig :)
Börjar jobba på tisdag, åh vad kul det kommer bli :D

Ska ta en sanbb powernap nu innan jag ska fixa till mig.

Hör av mig innan jag drar :)





Dagens inköp

Lite musik...


26 februari, 2010

Det är slut på veckan dags för fredagsmyyyys!
Har varit i stan med älskling idag, super mys. Köpte vin på systemet till imorogn då jag ska hem till Annika på middag. Kommer bli oslagbart :)
Sen gick vi och mös inne i affärerna. Handlade lite inne på Kicks, som är bra att ha.
När vi väl var hemma rykte jag pälsen på Elsa, hon fäller som en galning. Men hon blev så söt så.
Har sett vatt och handlat lite och sånt, löning idag ju :)

Nu ska vi äta lite mat, sen ska jag ut och promenixa en liten runda.

Halt

Hejsan alla.

Vaknade av att solen lös mig i ansiktet och för ett tag trodde jag det var sommar. Men så fort jag tittade ut genom fönstret och såg snön och plasket försvann tanken lika snabbt.
Gick iaf ut på den vanliga powerwalken, blev tyvärr snigelwalk idag. Fy fasen vad halt det är. Tog nästan dubbelt så lång tid att gå rundan som brukar ta 45 min i vanliga fall.

Ska in till stan med Andreas snart, så fort han har blivit färdig. Vi hörs

Ge mig lite sommar

Nu är jag hemma. Har inte vatt ute och gått tills nu om ni trodde det :P men jag var ute i ca 2 timmar, sen hamnade jag hemma hos mina föräldrar. Värmde mig med soppa och satt och pratade. Följde med mamma till Maxi och handlade. Har även fått hem en söt jeansjacka, i lite kortare model. Kommer bli jätte söt över en blommig klänning sen :) Åh ge mig vår och sommar...




Söt va?

Promenix

Efter att ha städat och diskat hela dagen så beger jag mig nu ut på en lång promenad med Elsa :) Hoppas inte regnet kommer, väldigt grått och mörkt ute. Men jag chansar, vi hörs sen.


so you think you can dance

Såg ni finalen igår? grymt bra program, såg två grymt bra danser och Jennifer Lopes uppträdand var grymt :)
Jag felar gärna med mig, vad tycker ni?






Regn idag

Hejsan.

När jag var ute på powerwalk i morse så, tro det eller ej, men det regnade! Det var faktiskt en skön känsla men det var dock rätt halt.. Hoppas det inte fryser nu. Då kommer man ju inte kunna gå utanför dörren. Nej lite plusgrader hade inte suttit fel, smält dumma snö, smält!

Hm vad står på schemat idag? Inte mycket, har redan duschat och gjort mina morognrutiner. Så blir väl till att städa lite, bädda och sånt tråkigt. Blir väl en långpromenad i eftermiddag om det inte regnar för mycket.

Såg precis Sophias bilder frn The Studio, hon är verkligen snygg, dom blev grymt bra.
http://sophialofmark.blogg.se/ Kolla in henne själv :)

Någon som vet hur man får namnet bara istället för hela addressen där? Jag vill att där ska stå "Sophia" istället för  hela hennes bloggadress, någon som vet?

Inte okej!

Detta är inte okej! Hur kan man låta sitt barn få dansa så här? Sjukt! Visst dom dasnar jävligt bra men dom är barn, inte strippor...


24 februari

Godkväll..

Alexandra har precis åkt hem, nu sitter jag här och dricker te och tittar på Efterlyst. Tycker det är grymt bra det programet. Intressant som fasen. Finns så mycket idioter där ute..
Känner mig ordentligt trött ikväll och har en känsla av att jag kommer somna tidigt, inte bra ftersom Andreas vill se hockeyn med mig. Tror inte jag kommer orka det. Ska dock se So you think you can dance om en timme, det är finalen :)

Ska nu gå ut på kvällsrundan med Elsa, natti

Melinas hotel

Sådär, nu är resan bokad :) Blir Kreta som sagt i Augusti. Fy fan vad jag längtar. Känns dock väldigt långt borta för tillfället men aja, bara till att bita ihop och börja spara lite pengar...

Är nu hemma hos mina föräldrar som vanligt :P haha. Blir lite middag här innan jag beger mig hemåt.
Vi tog en mysig fika hemma hos mig innan, mamma och Marcus  och jag :)
Sen kom Louise på ett litet besök och lämnade dator. Trevligt att träffa henne.. Allt för sällan.

Vi kommer att bo på ett hotel som heter Melinas. Det ligger 10 meter från stranden och 150 meter in till city. Vad mer kan man begära? Bokade man nu så fick man hela 1000 kronor i rabatt. Helt underbart..



Här är hotellet :)

Boka resa

Hallojsan :)

Finfint väder idag, härligt. Synd bara att snön ligger kvar på marken.
Har powerwalkat, duschat, ätit och dammsugat nu på förmiddagen. Ska snart in till stan och möta upp min mamma, vi ska beställa resa :D den 26/8 ska jag, Andreas, mamma, pappa, Anton, Sophia, hennes mamma och bror till Kreta :D Så blir ner till Resia och boka och fixa lite.. Kommer bli så sönt. Någon som vill passa min hund ? :)



Fy fan vad skönt det ska bli!

Visste ni att...

Jag är nästkusin med Emma Andersson?


Ensam hemma

Nu har min sambo precis åkt till jobbet och jag har blivit helt ensam. Hade tänkt att städa lite men när jag tittar på vad som måste göras så vill jag inte. Måste verkligen ta tag i sovrummet. Det är inte det minsta mysigt överhuvudtaget. Måse iväg och handla lite saker. Ljus, blommor, tavlor och matta. Så man vill vara där och så man får upp lite mysstämning :) Nu när Andreas har köpt nytt datorbord så blev det helt plötsligt ett kontor istället för sovrum. Måste bli ändring på det.

Ttta vad jag hittade på aftonbladet. Det som jag redan håller på med...

Gå dig smal!

Träna med Martin Lidbergs 8 veckors walkprogram

Ta steget! Om åtta veckor kan du vara i ditt livs form.

Vår träningsexpert Martin Lidberg har satt ihop ett walkprogram för hela hösten – laddat med extra mycket brännpower!

”Powerwalk är bästa träningen när du vill komma igång och gå ner i vikt”, säger Martin Lidberg, Kropp & Hälsas egen träningscoach som fått hockeyproffs som Peter Forsberg och viktvinnarna i TV4-succén ”Bröllopsform” i drömform.

– Redan första veckan märker du skillnad. Pulsen kommer igång, du känner dig piggare, starkare och kilona börjar lossna. Det snabba resultatet ger motivationen en rejäl extrakick och du blir ännu mer taggad att fortsätta!

 

Betala dyra pengar på gymmet? Nej tack, jag kör på detta :)


Music of the day


Spagetti armar

Hejsan

Denna tisdagen började med powerwalk som vanligt, blåste ordentligt, så det var sjukt kallt!
Väl hemma ville Andreas ha hjälp med att bygga ihop ett datorbord, så det var bara att sätta fart. Tungt jäkla bord var det. Pilligt med massa småskruvar och jag fick bara stå och hålla. Mina armar är som spagetti nu.
Nu håller jag på med mina morgonrutiner, lägger ansiktsmask, dricker morogn te och läser lite bloggar.

Ska snart trotsa kylan och bege mig ut på en lång promenad med Elsa. Känner för att röra på mig lite.
Vi hörs

Hur kan jag tro på kärlek?




Hur kan jag tro på kärlek när jag ser unga dö?
Jag e ensam mitt i havet, varje själ är en ö
Någonstans finns det en vår mitt i höstens stormar
Någonstans i vinterns spår väntar det en sommar

Vill ha

Mys måndag.
Sitter med ljus, kopp te, mina nya kuddar, filt och mjukis och bara myser med mig själv.
Grymt kallt idag, känner mig jätte frösen och dålig. Kollar på nyheterna och det ska visst bli ännu mer snö! Jag vill inte ha mer nu. Snart kommer jag hälla värmvatten på snön. Gör vad som helst så länge den försvinner...
Just nu så är det ju sån slask och det kommer bli kallare nu och gissa att det kommer bli halt (!) Suck, får skaffa spikskor eller något..

På tal om skor, jag vill HA dessa. Vad tycker ni? Snygga?



Ögonmums!

Music of the day



Love this :)

Ikea shopping

Goddag alla :)
Sitter nu hemma hos mamma och pappa. Vi har varit på Ikea hela förmiddagen och handlat lite. Blev fina kuddar till soffan, spegel till hallen, vas och lite annat trevligt. Kan visa sen när jag kommer hem igen...
Vi var även på Rusta en liten snabbis och kollade läget, blev dock inte mycket handlande där förutom diskmedel och sånt :)

Ska snart äta middag här och sen ska jag bege mig hemåt och städa och fixa med lägenheten. Älskar verkligen att pyssla med den. Ska inom netto också och handla lite.

Har kommit på att jag har sportlov denna veckan :) Börjar ju inte jobba förräns nästa tisdag.. BF kväll hos Annika på lördag, ska bli himla roligt :)

Hörs sen, ska ut med Elsa i snön nu 

Bikini of the year





Min nya bikini, visst blir man kär?

Gilla eller inte gilla?

Varför är alla söndagar precis lika dana? Alla är lika tråkiga, sega och allmänt tagande. Är det bara jag eller blir ni också helt trötta även om man gör ingenting? Kan ju vara skönt också, men just denna dagen är frusen också...Det snöar, är minusgrader ute, det gör att det blir as kallt här inne i lägenheten. Sitter nu i min favorit hörna, ser ut över folket och snön, och får gåshud. Det ser ju verkligen ut att vara kallt ute. Kallt, kallt och åter kallt. Ge mig lite värme nu tack!

Nej, ska krypa ner under min filt, fortsätta spana ut och sänka huvudet i min bok. När man tänker på det så, älskar man ju bara söndagar..

Music of the day


21 februari ,2010

Söndag idag, hela dagen lång..
Vaknade vid 10, drog ut en runda med hunden ( KALLT ) duschade och åt frukost. Har sen tvättat lite och dammsugat.
Sitter nu i soffan och kollar på något hundprogram, intressant det där faktiskt..
Ska fixa mina fötter idag hade jag tänkt, dom behöver sig en omgång, peeling, skrubb och inpackning. Sen är dom förhoppningsvis fina igen :)

Såg ni melodifestivalen igår? Tyckte det var rätt så dåligt igår :/ Gillade dock Darin, fin låt som kommer gå långt. Andreas gillade Timoteij, undra om det var för låten ( som faktiskt var bra ) eller för att det var 4 unga, söta brudar som sjöng, jag gissar på det sita ;)
Kröp sen ner i sängen och kollade på Beck, gud vad jag älsakr dom filmerna. Även om man har set dom miljoner gånger så är dom alltid bra.

Ska ta hand om min tvätt nu, tjingeling

Aj!

Hallojsan...
Lördag och snö, förvånad? Var en snabbis i stan med mamma innan, köpte bikini?! Sommaren känns långt borta men jag blev helt kär i den. Gick hem och halkade, ( sukt halt ute ) slog mig rätt bra och det gjorde så att jag inte kunde komma till Emelies fest :( Tråkigt, men vad tusan ska man göra. Har ju present och allt....

Ska bara ligga i soffan och se tv istället...

Music of the day


friday night

Mår inte så bra.. Somnade i soffan efter att jag och Andreas ätt innan. Sov nog i två timmar. Vill inte bli sjuk, så tråkigt. Men inget att hjälpas.
vad gör alla ikväll? vet ni vad jag ska göra, jag ska äta goodis och dricka vin :) Jag vet jag borde kanske inte göra det nu när man inte är ritkgit frisk. Men vill ju fira lite.
Snart dags för Lets dance, tjohoo. Typ fredagens höjdpunkt ;) Så fort nyheterna är slut. Vädret just nu och det ska visst bli ett jävla oväder i skåne imorogn, IGEN! Vaf har hänt med vädergudarna egentligen? Orka sitta inne hela dagen bara för att man tp kan blåsa bort och få massa snö i ögonen... Låter som om i Astrid Lingrens film, Ronja Rövardotter när rumpnissarna hänger lilla bebisen på Ronjas fot och han får snö på sig. " Åh nej han får ju snö i ögonen" haha sötnosar :)

Postkod miljonären nu, todeloo


Music of the day


Hallelulja moment

Hejsan allihopa

Im very happy at the moment. Jag fick jobbet som telefonist på Alp protell :D Börjar den 2 Mars så har gått om tid att samla ihop mig och öva på att prata i telefon. Kommer bli jätte roligt och jag kommer köra på. Har inget att förlora och jag är så sjukt tacksam att jag slipper gå tillbaka till att börja söka jobb igen. Har dock 1 månads provanställning först så hoppas allt funkar. Y
Tänker då inte förlora detta. :)

Fredag idag, oh yes. Vad har ni för planer? Jag ska absolut inte göra något, börjar känna mig lite snuvig och allmänt hängig. kanske är sjukdom på g, så ska bara ta det lugnt. Städa undan lite och så. Ska iaf dricka massa vin och fira tillsammans med min sambo ikväll.
Ska bege mig ut i snöovädret nu med hunden, inte klokt vad det snöar men skit i det jag är glad för det :D
Sen ska jag ligga under en filt hela dagen och bara se på film. Mys!

Vi hörs

18 februari, 2010

Godmorogn..

Har precis ätit lite frukost. Ska fixa till mig nu och sen bege mig till bowlinghallen och kriga lite. Sjukt nervös men pappa är ju med så hoppas det går bra. Denna gången ska dom inte komma undan...

Igårkväll var det sminkparty hos min mamma som min kusin Jospehine höll i. Det var himla trevligt. Jag drog med mig Annika och Pauliné dit och Sophia var också med :) Blev dock inget köp men dock kanske ett jobb. Ska prata med Josse mer sen när vi har lite mer tid.

Nej måste bege mig nu, wish me luck

Har fått present..

... igår fick jag dessa härliga produkter från min mamma som kommer från Yves Rocher.
Jag älskar det märekt och tycker dom är billiga, snygga och otroligt bra :)





Två olika sorters ansiktsmasker, underlagskräm till smink samt sminkborttagningsmedel



två st läppvård, läppgland och ett nagellack

Music of the day


Early morning

Godmorgon alla.

Älskling ringde och väckte mig 8! Bjärekraft gubbarna skulle komma och byta vår box, eftersom vi varken hade internet eller tv. Men nu funkar allting kanon och det är så skönt.
Var precis ute med hunden, har slängt in en maskin tvätt, tagit bort lakan och sånt från sängen och slängt ut täckena på ballkongen. Idag blir det nämligen städdag! Tjohoo va?
Ska skicka iväg några ansökningar också, ringa viktigt samtal och ska sen till mamma ikväll på sminkfest :) Ska dra med mig Annika och Pauliné så kommer bli kul. Sophia stumpan är ju redan där :) Blir nog till att vi promenixar dit.

Ska nu göra mig lite frulle och sätta fart. Vi hörs :)

Elsa som bebis









Elsa och hennes syskon. Andra till vänster är min bebis

Tisdag

Hallojsan!

Är hemma hos mina föräldrar nu. Eftersom varken tv eller internet fungerar hemma hos mig så fick jag pallra mig hit. Alltid skönt med lite sällskap. Sitter på mitt gamla rum just nu, som numera är min lillebrors, söker lite jobb, snackar skit med sophia och ser någon konstig film som jag verkligen inte förstår något av. Tur jag tog med Sex and the city så vi kan kolla in den istället.
Satt och planerade in en resa med mamma innan. Blir jag, Andreas, mamma, pappa , Anton och Sophia som förhoppningsvis drar titt Kreta i slutet av Augusti. Fy fan vad det hade varit skönt :)

Mamma och pappa har fått hem ny soffa idag och den är riktigt fin :) Svart skinn är aldrig fel...

Ska nu äta lite hembakad äppelpaj med vaniljsås, mums.

It´s on!

Godkväll...

Sitter i min goa soffa nu och tar igen mig. Varit pä familia idag med hela min familj + lilla sophia :) Var lite smakråd till mina bröder som skulle shoppa kläder :) Blev dock inte mycket handlande för mig, men fick en sexig skinnjacka av mamma <3 Tack mammsen. Vill bara ha lite vår nu så man kan använda den...
Kollar ut på ballkongen som är täckt av snö och tom. Längtar tills utemöbler, lyktor och blommor gör den fin tills våren och sommaren :)

Fick en samtal innan idag av min förra chef som berättade ett och annat för mig. Jag ska tex inte få min lön! Jävla gubbe.. Men det ska vi nog bli två om. Pappa hörde allt och han ska allt hälpa mig med detta. Blir till att skicka räkning och allt kommer gå genom polisen av något slag, justit något, så dålig på det där, så därför jag inte tänker berätta allt här, men kan ju säga att dom har en förbannad familjen Persson efter sig och jag tänker då inte ge upp. Jag ska ha mina pengar...

Ska nu se på en film med Andreas och vänta på att Pauline ska ringa :)

Puss



Min snygga skinnjacka, finns at köpa på H&M för 399 kronor

J Flow



Drar nu till jobb. Trevlig lördag och gör inget jag skulle gjort ;) Puss

otur i spel..

Hejsan.

Nu är jag pigg, vaken, mätt och redo för dagen. Sitter och kollar på nyhetsmorogn, och dom håller på att skrapa trissen. En dam på 76 år, vann 10.000 i månaden i 25 år. 25 år!! Inte säkert hon lever så länge ju. Ge det till mig istället :) Vissa har tur och vissa inte. Jag har då inte tur, jo i kärlek så får vara nöjd med det :)
Idag ska jag städa lite. Springa en runda på stan också och hitta en kärleksgåva till Andreas. Sen börjar jag jobba klockan 15 idag. Härligt med OB idag :) behövs.

Todelo

Slut på veckan...

Jaaay fredag kväll!
Idag har jag och min älskling varit och storhandlat. Köpte en massa god mat och bra saker. Är rätt panka nu men ett välproppat kylskåp är det bästa.
Fixade Elsas päls på eftermiddagen. Hon fick sitta ute på en parkbänk och frysa. Stackarn men fin blev hon. Gick sen en lång runda med henne. När vi väl var hemma så fick hon sig en varm dusch. Hon älsakr verkligen att bli ompysslad.  Haha under tiden hon torkar så har hon verkligen ryck. Springer runt som en galning, upp i soffan, ner i mattan och gnider och rullar runt, upp i sängen, ut i hallen, ner i mattan igen. Haha så söt. Nu ligger hon här brevid mig och är helt utslagen och luktar som en blomma, min älskade lilla hund :)
Har ätit en grymt god middag med Andreas nu på kvällen. Han lagade maten, jag fixade sallad och dukade fint. Allt var verkligen perfekt och det är nog den finaste kvällen vi haft på länge...
Resten av kvällen ska jag spendera i soffan, dricka vin, äta massa chips och kolla Lets Dance. Hoppas att Claudia tar hem hela skiten.

Ska strax äta lite efterätt om jag orkar, en liten temla går allt ner :) Temla, semla, temla, semla.. njäe temla låter roligare :)

Ha en mysig kväll kära ni.

Skånska

Mon Mon...
kan ju börja med att säga att det är duktigt kallt ute idag. Vatt ute i en 45 min på powerwalk och jisses, tom Elsa frös, stackarn, får nog börja med täcket igen.
Sitter nu som vanligt med mitt morogn te, läser lite bloggar, och försöker vakna till. Var precis inne och läste på Sophias blogg, hon hade fördjupat sig lite i skånska ord. Eftersom man är skåning själv blev jag faktiskt lite intresserad och sökte på ordet skånska ord. Fick upp en jäkla massa. Det finns förresten en hel skånskuppslagsbok! Visste inte jag, är vi så svåra att förstå?

Några ord som jag tyckte lät roligt och ha använt/använder är:
*Drommel - klantig människa
*Bloa- blöda
*Flabb - mun
*Flua - fluga
*Fobbick- dumhuvud
*Gida - orka
*Hoed - huvud
*Hossor- strumpor
*Korvalua - korvkiosk
*Lase - trasa
*Mög- smuts
*Möghound - Skithund
*Panntofflor - Potatis
*Putt - irriterad
*Rullebör - skottkärra
*Rälig - ful, stygg, otäck
*Tolla - träsko

Haha låter lite små skoj, vill du läsa mer om skånskan och olika ord kika in här
http://users.student.lth.se/e96pn/skanskaord.html

Nu ska jag eda frulle, tjing




Huvudvärk

God kväll.

Har nu äntligen kommit till ro efter en väldigt hektisk, jobbig och allmänt tråkig jobbkväll.
Har duschat av mig all os, ätit lite och hoppat i pyjamasen. Sitter nu i soffan med mitt natt te och är rätt trött. Har en färbannad huvudvärk som inte vill ge med sig :( Ska hoppa direkt i bingen nu och verkligen sova ut imorogn. Ledig som tur är. Blir till att stor handla, då behövs det energi. Har faktiskt inget speciellt inplanerat imorgon, utan ska bara ta dagen som den kommer. Jobbar mitt sista pass på bowlingen på lördag eftermiddag/kväll. Skönt. Arbetslös? No way. Har nytt på G :)
Ska försöka smyga iväg till stan också och införskaffa mig en liten kärleksgåva till min hjärtevän. Ändå alla hjärtansdag snart.

Usch nej, nu kallar sängen. Natti natt

Torsdag morgon

God morgon.

Sitter nu med mitt morgon te.
Var ute på powerwalk tidigt imorse, har duschat och lite sånt innan frullen. Älsakr att mysa till det på morgonen, dagen börjar så bra då. Ska pallra mig iväg till jobbet om ett tag, känner verkligen inte för det, men men. Hade hellre städat i klädkammaren. Slängt ut massa kläder och stuff man inte använder. Ledig imorogn iaf, blir stor handla då. Får se vad vi mer hittar på. Städa och lite annat sånt trevligt. Njäe blir det nog inte.
Elsa har inte vaknat ännu, ligger och sover i mitt knä, sömntuta.

Boktips

Just nu läser jag denna boken.
Fångad av hakkorset är en sann berättelse som är skriven av en tysk soldat. Den är otroligt bra, hemsk, sorglig och välldigt spännande. Man har bara hört historier om hur det var i kriget, nu får man inblicken av att man är med i kriget. Känns som om man är soldaten, otroligt jobbig berättelse.


10 februari, 2010

Sådär, denna hektiska dag!
Sitter äntligen i pyjamas, ansiktsmask och en kopp te hemma i soffan. Sprungit som en galning idag och fan vad skönt det är att vara hemma.
Klockan ringde 8, powerwalk, dusch, frukost, smink och kläder, åkte iväg på intervju ( som gick super bra ) missade bussen eftersom mötet drog ut på tiden, åkte in till stan, fikade och planerade med Emelie, mötte upp Annika, hem och hämta hunden, härlig vinterpromenad, hem till föräldrarna åt middag pratade och fikade, fick skjus av pappa hem och ÄNTLIGEN slappnar jag av. Verkligen sprungit fram och tillbaka idag. Skönt att ha och göra men detta skulle vara min lediga dag då jag jobbar imorogn igen. Aja man ska inte klaga, skönt att ha saker att göra.
Ska nu kolla på The real housewives, så sjukt bra program. Natti


Best movie ever

Såg min och Annikas favorit film igår. Bara älskar den. Vi brukade sitta hemma hos Annika och läsa boken som var som manuset. Vi hade deras dialekt och levde oss helt in filmen. Kan man bara inte annat än att älska den?
" Varför måste vi bo i fucking jävla kukåmål?" Klockrent :) Man får massa minnen när man kollar på den. Och musiken är sjukt bra... En riktigt gammal goding <3








Väcker det minnen hos er med?

Uppe med tuppen

Tisdag idag då, och jag har varit väldigt duktig. Vaknade vid 8, väckte hunden, gick ut på en lång powerwalk, duschade, åt nyttig frulle, ringde viktiga samtal ( intervju imorogn ) tvättat och städat tills nu. Fan vad man hinner med när man går upp i tid. Har nu varit ute med vovvsingen och ska strax bege mig till jobbet. Slutar dock tidigare idag så skönt.

Imorgon blir det intervju tidigt, sen jysk med älskling, kolla lite saker. Sen ska jag ta en  mysig fika med Emelie. På källen blir det hem till päronen och äta. Ska försöka klämma in Annika också någonstans. Jaay love free days!
Tjingeling!

Vinnarlåten 2010


8 februari 2010

Sitter nu med en ansiktsmask, super skönt.
Har nästan precis kommit hem från mina föräldrar, åt lite middag, pratade och var inne hos grannen på intervju. Vill inte berätta för mycket om vad det är jag håller på med men går det vägen så får ni veta :)

Jobbat idag, och det var kul att jobba tillsammans med Pauliné, händer alldeles för sällan..Tiden gick mycket fortare.
Imorogn blir det jobb igen, jobbar kvällen så får sovmorgon. Behövs kan jag säga, vatt uppe tidigt nu tre morgnar så är värld en sovmorgon.
Ska börja morgondagen med en låååång promenad. Så härligt och uppfriskande.
Nej ska nu tvätta av mig masken, vi hörs.

Girlsnight soon?

Sitter och kollar på bilder från tjejkvällen hos mig. Hur jävla roligt hade vi inte tjejer? och är det inte dags för ännu en girlsnight? This time in my new home. Spel, singstar fnitter och vin? Sounds good to me <3








Keep on walking

Hemma från jobb. Skönt att få komma hem i tid en söndag. Ska ta mig en lång dunch nu, göra hårinpackning, ansiktsmask och måla naglarna. Pyssla om mig själv.

Någon som såg melodifestivalen igår? Måste bara säga att jag älskar Salem al Fakir, sikken jäkel på att sjunga, ljuv musik i mina öron. Bra låt som tog sin plats i globen direkt. Kanske inte direkt förvånande att Ola hakade med där. Inte den bästa låten direkt men han är ju Ola. Får se om programmet spårarur som det brukar göra nu för tiden.


Lördag

Trött och frusen är jag denna lördag kväll.
Har jobbat hela dagen, och när jag väl kom hem begav sig jag, Andreas och Elsa till stranden och gick en lång och kall runda. Himla mysigt hade vi. När vi väl kom tillbaka till bilen så var vi så trötta att vi åkte inom pizzerian och köpte oss vars en pizza.
Nu är jag mätt och sitter i soffan och kollar Djungel George. Har tagit mig en varm dusch, gjort ansiktsmask och hoppat i pyjamasen. Ska inte göra mycket denna kväll. Blir Melodifestivalen sen, lite godis och cola. Eftersom jag börjar 7 imorogn så är det till att lägga sig i tid. Kommer bli en lång dag. Men bra med pengar :)

Var ju och shoppade md mamma i torsdes och gjorde av med ett x antal hundralappar. Massa fint hittade jag, ska bara hitta bra tillfällen att ha det på mig :)
Begravning igår, usch vad jag hatar att gå på sånt, det var extremt jobbigt och jag lider med mina kusiner och moster. var en otroligt fin begravning, har nog inte gråtit så mycket på länge. :(

går på havet :)



havet ligger under is som nu börjar tina bort

Snöstorm, igen

SNÖ! snö, snö och ännu mer snö. Jag får panik och vil bara skrika, jag hatar snön och vill bara ha sommar..
Det är riktig snö storm ute och jag sitter ihop kurrad i soffan och tittar ut :( Ingen vacker syn, eller jo vackert är det men våren och sommaren känns så långt borta...
Var hos mina föräldrar nu på kvällen och åt mamma mat :) Mums.. Mammor kan laga mat dom <3
Satt även och pratade om en massa viktiga saker som jag inte tänker dra upp här och nu, en annan dag möjligen..
Min kära pappa skjusade mig hem, och det gick inte snabbt. Vi såg nästan ingenting, lite läskigt..

Idag har jag ringt viktiga samtal vatt på ett möte och kännt mig allmänt vuxen.
Lekte med Elsa i parken innan, kastade boll ( blev till is efter ett tag ) och hon hade så roligt. Nu ligger hon här och sover och är helt utmattad efter den händelserika dagen.

Jag ska krypa upp i Andreas famn, titta en film och bara vara nära honom. Älsakr dig babe, och det vet du!

Trevlig kväll :)



Ge mig lite vår !

krydd tjej

god kväll...

Sitter nu i min mysiga soffa, dricker varm choklad och äter rostad macka, mums!
Kollar igenom bilder på datorn och gud vilka minnen! Allt dyker upp och man saknar några av stunderna. Tjejkvällen hos mig, skolan, julen, studenten,balen och alla miljoner fester. Finns även bilder på "fjortis Elaine" som ni absolut inte får se :D Även dom är roliga. På tal om minnen så hörde jag denna låten på radion idag. Gud vad jag älskade dom när jag var liten, eller ja vilken tjej gjorde inte? Jag och några tjejkompisar var dessa i skolan, då vi klädde oss som dem, sjöng på rasterna och var " Mini Spice Girls" Riktigt härliga minnen. Jag kommer ihåg att jag var Geri, bara för att vi båda vad readheads :) Vi cyklade alltid hem till någon efter skolan och tränade sen visade vi upp det på skolan på våra "konserter" :)

Har ni någon crazy love till någon kändis/grupp?








Elaine " Wannabe Ginger Spice"

RSS 2.0