urk för kräk!

Jag säger bara fy f'n för att kräka. Det är nog något av det äckligaste som finns.
Hade varit med Andreas på hans lilla resa på att hitta ett playstation. Sov i bilen och mådde inte alls bra. Magen var så otroligt öm och jag mådde så grymt illa. Hann bara innanför dörren när magen slängde ut allt den har. Jag brukar aldrig kräkas och det är jag väldigt glad över, för fy fasen så äckligt!
Ikväll blir det att ligga i soffan och inte röra sig en meter och så ska jag ha tillgång till en toalett, man vet ju aldrig när Ulrik vill göra ett besök igen :/

Saknar vintern

Jaaa, jag fick jobbet nere på klitterbyn :D Fast inte som frukostvärdinna utan som receptionist, vilken tur man har ibland.
Nu äntligen kasnke livet börjar gå mot det positiva. Nu fattas jag bara körkort och samboliv. Känns som om sambolivet kommer komma före körkortet faktiskt :D Har inte orkat börja med körkortet ännu, och jag har ingen lust till att ta det just nu. Men känner att jag måste göra det där också.Tar det som det kommer just nu :)

Är fortfarande sjuk, men är på bättringsväg faktiskt. Har fortfarande ont i magen och huvudvärken ska vi inte snacka om. Men det verkar som om det är många som har huvudvärk nu som inte vill släppa? Kanske beror på vädret. Är iaf väldigt kvavt och så i Ängelholm nu i kväll och vi skulle verkligen behöva lite oväder. Får väl se hur det blir med det.

Har iaf varit med mamma på Familia idag ( så frisk har jag blivit ) och handlade lite. Det blev en ny väska, ett par mjukis tofflor, pyjamas, en flice morgonrock och en stickad vit tröja från Gina Tricot. Jag vet inte vad det är med mig, men jag sakanr nog vintern lite nu. Så mysigt att krypa ner i stora stickade tröjor och halsdukar. Sen när första snön kommer och man går ut och gör sin snöängel :) jag vet , jag är helt galen!

Njuter i min soffa nu, Elsa ligger bevid mig och sover, hon har precis blivit nyduschad. Så hon luktar en blandning av blöt hund och lavendel. Ingen höjdare kanske, men hon blir vit och fin :)

Godnatt!

Sjukling

Usch jag är sjuk :( Hatar det verkligen, vet inte vad det är för något jag fått. Går runt och tänker hela tiden på att man fått den här svininfluensan. Tror inte det dock men man blir ju lite nojig så fort man inte mår bra och den smittar så lätt. Eftersom mina nära och kära inte känt av något så kanske man kan vara lugn. Har iaf så grymt ont i magen så jag mår så himla illa. Kan knappt röra på mig. Och när man säger det till folk så är dte försat man får till svar, Är du gravid? Eh nej jag är inte gravid. Vi får väl se om det går över, hoppas på det iaf. Har inte kunnat äta något på två dagar nu. Jobbigt.

Var iaf på Liseberg i Torsdes och det var grymt kul :) synd man inte är där mer! Åkte mycket roliga karuseller, testade även deras nya Hang Hai. Den var jätte skön att åka, ritkigt super kul :)

Sitter nu ensam på mitt rum med en kopp te och kollar på Two and a half men. Behöver verkligen vila känner jag, mår inte alls bra. Vill verkligen bli frisk så jag kan gå tillbaka till mitt liv igen, hästarna, min underbara pojkvän som jag inte kan träffa nu när jag är sjuk. Hatar det verkligen. Kan inte träffa mina älskade vänner heller. Måste bli frisk!

Gjorde ett nytt hål i örat igår med, har blivit mycket nu :)

Ska fortsätta titta på tv nu , sen blir det sängen.

Godnatt!



Saknar min Andreas <3

Mitt boktips!

Eftersom jag är sjukt trött idag så orkar jag inte blogga.

Har haft en grymt hektisk dag både på jobbet och speciellt i stallet.
Tänkte iaf ge ett bok tips, jag läser just nu Pamela Anderson, Star.Den är jätte bra, läs den.

Jag ska iaf krypa ner i min säng nu och fortsätta läsa den.

Godnatt, E


Regnig dag!

Måndag kväll , klockan har precis slagit 19,30. Sitter i min lilla soffa och trängs med min lilla hund. Dricker ett glas rött, äter mörk choklad med hallon i och äter lite natur godis. Tyckte jag kunde unna mig det, har haft en jäkla dag på jobbet idag. Började tidigt med frukosten, och slutade vid 14 tiden. Hade alla rummen idag som skulle renstädas. kvavt och jobbig värme på hela hotellet så det gjorde att allt blev extra jobbigt. Väl hemma var jag plask blöt, regnade som spön i backen när jag cyklade hem. Lite uppfriskande med kallt sommar regn faktiskt, när man är så där lagom lagom efter en jobbig dag på arbetet! Elsa tyckte inte dte var lika kul att gå ut i regnet men hon var tvugen. Vid 4 kom mamma hem och hon följde med mig ut till satllet. Var där lite tidigare idag efetrosm det var sånt skit väder.
Gordon blev lika glad som alltid av att jag kom, han stog vid grinden och hängde. Han var extra söt idag eftersom hela han var blöt. Det både mullrade och bonden på granngården höll på med sin traktor så det var ett rent äventyr att få in gordon i stallet. Han stegrade sig och lekte cirkus. Men tillslut gick det :)

När jag och mamma var hemma, lagade vi en gemensam god middag och drack vin. Himla mysigt att umgås bara vi två. En mamma är nog den närmsat vänninan man har, och hon är nog den som känner mig bäst. Älskar henne väldigt mycket. 

Som sagt, sitter nu på mitt rum och lyssnar på härlig musik och dricker mitt goda Merlot. Märker även att det börjar mulna på igen och blåsten har börjat komma, kanske blir det oväder? Ska iaf se lite på TV nu, tror det blir Lotta på Liseberg, faktiskt ett trevligt program. Sen ska jag nanna kudde, börjar frukost imorogn igen ( 06.30 ) 

God natt på er så hörs vi imorgon!

/ E  



Riktigt god choklad!

Härlig helg

Vilken mysig helg. Fredagen tillbringade jag tillsammans med min pojkvän, vi mös i soffan men bra film och ostbricka. Så klart blev det även en bag-in box Paradise med :) super gott. Vi la oss ganska i tid den kvällen för en gångs skull, brukar alltid bli så annars att vi sitter uppe sent om nätterna. Som tur var blev det inte så denna gången, för lördagen sen skulle vi tillbringa i Råå i Helsingborg. Vi var på barndop. Det var super mysigt och trevligt med nytt folk. Fick man träffa ännu mer av Andreas släkt, alltid lika nervöst första gången men som tur var gick det bra och dom var verkligen super snälla alla.
Synd bara att inte vädret var med oss, regnade i stort sett hela dagen, åskade även på förmiddagen och lite sen på kvällen. Lovar himlen var liksa svart som natten, faktiskt lite läskigt. Och när det inte var oväder så var det mörkt och dåsigt ute och kvavt som i en regnskog, det var så klibbigt och äckligt i luften att man inte ville gå ut. :/
Men iaf, hela lördagen var vi där och firade lilla Fredrika. jätte söt tjej. Väl hemma vid 19 tiden blev det direkt att gå ut med lilla vovven, stackare som suttit ensam hela dagen, men gud vad glad hon blev när vi väl var hemma :) Då känner man sig verkligen hemma när hon möter upp en i dörren och slickar en i ansiktet. Sen blev det inte mycket mer gjort den dagen, vi kröp upp i soffan i våra mjukiskläder och massa ljus. Med regnet utanför och härliga prgram på tv så kunde det inte bli en mycket mysigare lördag. 

Idag är det söndag och jag har jobbat. Andreas var snäll och skjusade mig till jobbet idag, för det var helt sjukt vad dte regnade. Det var verkligen som om himlen öppnade och släppte ut allt den hade. På jobbet var det söndags stämning, gästerna sov länge, tyst och ganska mörkt. Tur man hade Sofie där idag så man hade någon att prata med. Gästerna vakande väl alla vid 10 tiden och började ploppa in i matsalen då. Sen var det bara till att börja städa. Det märktes att gästerna hade varit borta på bröllop för som där såg ut på rummen. Lite små kul att se hur vuxna människor kan behandla hotell och så. Vissa rum såg ju inte kloka ut, men men bara för oss att städa och se glada ut. Slutade vid gasnka rimlig tid vid 13.00 idag. Himla skönt faktiskt. 
Sen var det att åka hem och fixa till sig lite, jag och Andreas var nämligen på en visning av en lägenhet idag :) Den var super fin och jag hoppas verkligen att vi får den. Ligger mitt i centrum så kan ju inte bli bättre. :)

Sitter nu i min soffa och dricker te och ska snart de dokumentären om Anna Nicole Smith, ska bli intressant. Känns tomt utan Andreas, som är hemma hos sig, jag jobbar tidigt imorogn och han jobbar sent :( ska verkligen bli skönt att få hit han till Ängelholm. Har iaf varit hos min häst nu på kvällen, lika mysigt som alltid, och han är bara för underbar. Snällare häst finns nog inte. Glad han är min. Har iaf duschat och hoppat i pyjamasen nu och väntar med spänning på dokumentären. Elsa ligger brevid mig och snarkar, gulle gris :) 

Hoppas ni får en mysig söndags kväll så hörs vi!

Kram E



Elsa sover gott i soffan


Min bara min :)


Rönnas Gordon


Min baby


Underbar!


   Äkta kärlek

Först mötet efter mer än 10 år!

Nu är jag hem kommen från stranden. Jag säger bara fyyy vad härligt att träffa Johanna igen, nu vet jag verkligen vad äkta vänskap är. Mer än 10 år har gått sen jag såg henne sist och det kändes det verkligen inte som. Vi hade så himla mkt att prata om att vi inte märkte att det blev jätte molningt och nästan regn. Vi besämde att vi skulle ses igen innan vi skildes åt. Ser verkligen framemot det :)

Nu ska jag alldelses strax avnjuta en god middag tillsammans med min familj innan jag ska bege mig ut till stallet och hästarna. :) Blir nog att vi ska grilla idag verkade det som, ska verkligen bli super.
Väl ute i stallet blir det bara att mocka , fixa foder och pyssla om min lilla raring, ingen ridning idag. Ska snabbt hem sen för att duscha och sen kommer min Andreas och hämtar mig och Elsa då vi ska iväg och handla och spendera kvällen hemma hos honom men gott vin och ostbricka. Ska bli super mys.
 
Imorogn blir det dop för hela slanten i Raus kyrka, ska bli trevligt.

Ha en trevligt eftermiddag så hörs vi sen!



Underbara fredag

Fredag morgon, ledig idag,  och solen skiner. Har precis avnjutit en god frukost. 
Ska träffa en kär gammal vän idag, vi skulle egentligen synts nere i stan men det ser ut som om vi drar ner till stranden istället :) Alltid roligt att få tillbaka gamla vänner. Jag och Johanna var bästisar när vi var små, vi gjorde verkligen allt ihop, vi gick i samma klass till 3an sen flyttade hon till Kalmar och nu jobbar hon i Ängelholm i sommar och varför ska man inte ta upp kontakten då? Det är över 10 år sedan jag träffade henne, känner säkert inte ens igen hon :) 

Känner mig ovanligt glad idag, vet inte alls vad det kan vara , kanske all kärlek jag känner till min underbara pojkvän? <3

Nej nu ska jag ut med min lilla hund, sen bege mig ner till stranden. Vi hörs senare!

Från start!

Nu har även jag begett mig ut i bloggvärlden :)

RSS 2.0