Nu blir det mys

Nu blir dte mys i soffan. Har tatt en lång dusch, krypit ner under en filt i min pyjamas, hunden sover brevid mig, popcornen är klara. Blir Sex and the city filmen idag. Regnet piskar mot rutorna, svart som natten ute och jag har tänt doft ljus och bara myser.

Trevlig kväll.

My bday gifts.

Mina fina presenter...

Fick te och tillbehör samt muggar av Annika och Alexander.


Halsband av Alexandra

Snacks av Lina och fina ljusstakar av Johanna


Fint halsband av fina Louise. Salt och peppar kärl av Suzette.


Korg med massa bra att ha saker av Emelie och Tony.


Örhängen och choklad av Denice, Simon och Christoffer. Roliga böcker av Martin och Johanna.


Min 21 års fest

Nu har jag och mina underbara vänner firat in min 21 års dag. Jag vill tacka er alla för en otroligt trevlig kväll. Många fina presenter och mycket härliga skratt. Ni vet verkligen hur man ska göra för att roa mig.
Kvällen började hos mig med tårta och drickande. Blev dans till härliga låtar, spill på golvet och krossade glas. Sen blev det taxi ner till stan där vi dansade natten lång tills vi alla skildes åt vid två tiden för att bege oss hemåt!
Tack, ni är för underbara! <3


Världens godaste tårta som världesn bästa Annika har gjort!


Mina underbara tjejer, Emelie och Louise <3


Best friends forever!


Johanna och jag <3


Underbara Louise tillsammans med mig!

När folk började bli i gasen blev det dans, jag och Annika. Här slutar kvällen med bilder.



Bilderna är här, vad tycks?

Mina modell bilder har kommit :) Jag är faktidkt väldigt nöjd med dom. Om ni har fått ett sms från någon som heter Ellen och kommer från Another Pretty Face så är det jag som har rekomenderat er till dom :) Är ni sugna och får schansen så gör det, super kul. Jag ska snart boka tid igen, ska dra med mig min pojkvän dit så ska vi fotas tillsammans. Kommer bli super kul :)












Denna sista är min personliga favorit. Vilken gillar du? Kommentera gärna, beskriv bilden med en siffra, första bilden som nummer 1 osv.

 


Äckliga äckliga djur!

Äckliga äckliga små djur! Får panik! Var ute med Elsa nu och gick och det bara kryllar av massa äckliga djur. Som nyckelpigor, visst dom är lite söta men inte när man har hela ryggen full! Det blir äckligt. Nej ge mig lite vinter och kallt så allt smått skit försvinner.


Håller tummarna

Förresten glömde ju säga att vi kollade på lägenhet igår :) Den var super fin och jag hoppas hoppas hoppas att det är vår lycka nu! Har massa mysiga idéer nu som måste fram. Längtar så till att få börja inreda!


Städ dags!

Precis vatt på möte med jobbet. Kollade på schemat till hösten/vintern. Ser ut som om lilla jag får vara kvar på Riverside ett tag till. Elaine tackar och tar emot.

Nu bara måste jag städa mitt rum. Fy vad här se ut. Måste börja städa ute i uterummet och så snart med, och åka iväg och handla till lördag, blir ju att fira min födelsedag då.

Först ska jag ner till arbetsförmedlingen och ska fylla i lite papper så jag får pengar!

Hörs!

Next, Top Model!

Nu är jag duktigt trött!
Plåtningen igår gick super bra, allt var jätte roligt och bilderna blev verkligen fina. Bilder lägger jag ut så fort jag har fått dom.
Jag hade tid mellan 17.00 och 19.00 men jag var ifrån studion 21.30! Snacka om att gå på övertid. men kul var det och det kommer lätt att göras om.

Skulle egentligen vatt ledig idag men eftersom min chef tjatade på mig igår kväll så fick jag snällt tacka ja. Så var ju rätt så trött när klockan ringde imorse.
Blir att snabbt ta en power nap sen kommer Andreas hit då vi ska iväg och kolla lägenhet :) Hoppas vi har bättre lycka denna gången. Sen blir det stallet och hem till Andreas där vi ska laga en mysig middag ihop. Vi måste ju träna på sambo livet nu!

Ny vecka nya tag!

Hörs senare / E

Full rulle

Har verligen inte haft tid till att uppdatera.. Gör det lite snabbt senare idag, för nu är dte snabb städning och sen en snabb vända ut i stallet innan jag beger mig till Helsingborg där jag ska på plåtning.

Har iaf, fyllt år, festat på världesn grisfest, tvättat, städat och har allmänt yrat rundor denna helgen.

Hörs senare!

Härlig musik

Mitt musiktips idag.

http://www.youtube.com/watch?v=Mo-2yC_qbyI

Den är grymt härlig


vackra Taylor Swift


Är kär i kärleken

kärlek, denna underbara känsla. Jag bara älskar att vara kär och känna denna kärleken tillbaka. 
Med handen på hjärtat kan jag ärligt säga att jag aldrig någonsin har varit så kär som jag är nu. Det är helt galet. Det pirrar i magen så fort jag ska träffa Andreas och känna hans händer om mig får mig till att rysa. Vi har ändå varit tillsammans i 9 månader snart och det känns fortfarande som ny förälskelse. Jag får inte nog av honom.

När han inte är med mig känner jag mig bara så tom, ledsen och halv. Jag fattas min bättre halva. När han inte är vid min sida känner jag mig lätt irreterad och låg. Behöver dig verkligen älskling!
 

Älskling, fattar du hur mycket du betyder?
att det är bara dig mitt hjärta lyder.
Du är den bästa,
ja bättre än de flesta.
Livet skulle inte vara detsamma utan dej.
jag är så sjukt glad att jag är din tjej.
jag älskar dig. .

Du har fått mig att gråta,
du har fått mig att le.
Det är tack vare dig
jag har lärt mig att se.
Livet kan vara dåligt
Livet kan vara härligt
o nu säger jag detta
helt ärligt: jag älskar dig

Mina ögon glittrar
mina läppar ler.
jag får fjärilar i magen när jag dig ser

mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt.
vår kärlek är sann..
så glad att vi funnit varann..
jag älskar dig av hela mitt hjärta


Älskar dig!


Första nyårskyssen


Sluta med det jag älskar?

Gud är helt slut. Fick hjälpa Madde med hennes hästar idag ( hon har tre ) för att hon var tvugen att vara hos sin syster, som har varit med om en otroligt hemsk olycka. Som tur är hade jag Suzette där som hjälpte till, tur jag har henne :)

Har börjat komma in på tankar om att sluta med hästrana för ett tag och satsa på annat itstället. Även om jag älskar hästar och verkligen brinner för att rida så känner jag att tiden inte räcker till längre. Jag är mer eller mindre född på hästryggen men känner nu att det är dags för att göra ett nytt kliv i mitt liv. Jag har en underbar pojkvän som jag vill ge mer tid och börjar även träna med min hund snart. Har stora planer för henne sen. Det är en sorglig tanke men känner nu att det är dags. Så om någon som läser är intresserad så kommer min älskade stora fyrbenta vän att bli till salu i slutet av augusti. Mer om detta återkommer jag om.

Pratade precis med Andreas och jag måst erkänna att höra hans röst är det lyckligaste för mig just nu. Saknar dig stort älskling!

Nu kallar faktiskt min säng, jobbar frukost imorgon.
Natti natt på er




Helgen

Måndag igen. Tiden går så fort. Ännu en helg avklarard.
Var på Kräftskiva i fredes hos Andreas mamma. Det var super trevligt.
Lördage spenderade jag med Andreas. Vi hade inget speciellt för. Firade oss båda lite på kvällen. Eftersom mina föeäldrar åker iväg på torsdag ( jag fyller år på fredag ) så firade vi mig i lördes lite med tårta och god middag. Fick en eltandborste och lite pengar av dom :) så snälla så. Efter maten var jag och Andreas ute och cyklade lite, köpte godis och lite så. Sen hade vi massa mys i soffan

Söndagen fyllde älskling år så det blev till att fira han. Han fick en halsbandsplatta av mig, Det står forever på det, sen ristade jag in mitt namn och gjorde två hjärtan på det också. Den blev super fin och han blev glad.

Idag har jag bara jobbat, rätt kul dock, när jag jobbar  med Suzette så är allt kul. Vi ska snart bege oss till stallet. Kul att hon har börjat rida hos mig.

Var ute med Elsa innan, vi gick ner till hundskolan och tränade lite agillity. Hon är verkligen super duktig.

Förresten jag ska köpa mig ett par rollerblades.




Bra träning och kul!


Grattis Älskling

Idag fyller min underbara pojkvän 24 år! Grattis älskling.
Ska skynda mig att bli färdig nu så jag kan åka hem till honom och fira ha med tårta och presenter. Vi hörs



Älskar dig så mkt!

Lång väntan

Myser i soffan nu med jordgubbbs te och popcorn. Pendlar mellan programmen Design Simon och Tomas och Legenden om Zorro. Jätte bra båda två.
Man blir verkligen sugen på att börja inreda och fixa och så nu. Hoppas verkligen vi får lägenheten. Hade vatt som i en dröm.

Väntar på Andreas nu <3 Det är en sån lång väntan när man väntar på någon man saknar så mycket. Ska bli så skönt att sova brevid han i natt.
Imorogn blir dte kräftskiva. :)

Natti! 


Mot stallet- på moppe

Har preci vatt ute och gått en lång promenad med min storebror och min hund. Härlig väder och trevlig pratstund. Han är inte hemma så ofta så man får passa på. Himla trevligt var det iaf.
Har jobbat innan idag med Suzette , alltid lika roligt. Mycket jobb och mycket skratt. Så det ska vara.

Ska till stallet nu snart och rida. Suzette ska följa med så hon ska hämta mig på sin moped! Inte igår man åkte det.
Håll tummarna att jag överlever.
Hörs!



Min förra häst och jag. Riktigt fin bild

Grattis Alexandra

Älskade vän, hoppas du har en fantastisk födelsedag.




Toppen för långt hår

Detta är min favorit hårinpackning. Jag skämmer gärna bort mitt långa hår, och det gör jag gärna med PHCs hårinpackning, shine. Super.


Söndags mys

Jag är verkligen helt galen i te har jag kommi på. Dricker te alltid. Varför dricker man kaffe när det finns niljoner olika sorters te att dricka? Jag personligen hatar kaffe ( förutom latte). Dricker just nu ett skogsbärs te som är helt underbart :)
Till mitt te äter jag en banan och vindrovor. Perfekt kvällsmål för min del.

idag var ju jag och Andreas på lägenhetsvisning. Lägenheten var verkligen super fin, helt nyrenoverad och helt i topp. Men det fanns ett litet problem, sovrummet var millimalt! Jätte pytte, man fick inte plats med en dubbelsäng där. Så det blir att vi tackar nej till den. Tyvärr.
Men imorogn är det nya tag, då ska vi på en annan visning, en trea i centrum :) Hoppas den passar oss bättre i smak.

Har vatt i stallet nu på kvällen och pysslat lite, så skönt att komma ut dit. Där kan man vara sig själv och bara njuta av friheten.

Nej , nu ska jag fortsätta njuta av mitt te.


Årets Ljusfest- avklarad

Underbat kväll tillsamman med Johanna igår. Förstår inte hur jag inte har kunnat prata med henne på alla dessa år. Vi är verkligen ett perfekt team hon och jag , men aja finns en chans till nu :) Kvällen spenderade vi i stan, på årets Ängelholms Ljusfest. Väldigt mycket folk, mycket skratta och god dricka. Vi började nere på sortorget där vi inte blev så långvariga, gick sedan till Saloon där vi pratade mycket minnen <3 Vi var även inne på Tres Amigos en runda men eftersom det var bara jag och Johanna där så gick vi ganska snabbt igen. Kvällen blev lyckad och jag vet nu vad äkta vännskap är.

Eftersom det var upp att jobba imorse så blev inte kvällen speciellt lång eller blöt. Har precis kommit hem nu, efter att ha gått en liten sväng på stan efter jobbet, för att se om jag hittade en present till min underbara pojkvän som fyller år nästa söndag, och jag hittade faktiskt något. Kan tyvärr inte skriva vad är , men ska lägga upp bild och så sen när han väl har öppnat det på sin födelsedag.

Ikväll blir det rätt lugnt, ska försöka träffa Andreas om han har blivit frisk. Annars bara till stallet och vila. Det blir lägenhets tittande imorogn. Tjohoo :)



Jag och min underbara Johanna




Jag innan kvällen


Älskling har blivit sjuk

Är hemkommen från stranden nu. Det var ritkigt härligt där nere. Badade faktiskt en gång idag. Stolt över mig själv.
Riktigt roligt att träffa lite av släkten också, inte varje dga man träffar dom. Härligt.

Min underbara pojkvän har blivit sjuk :( Stackars baby. Såg fram emot vår första ljusfestival ihop, men får tillbringa den ihop med Johanna istället. Kul det med, men inte lika mysigt som med Andreas så klart. Hoppas verkligen inte han har fått det som jag hade. För det var verkligen inget roligt. Krya på dig älskling och hoppas du blir frsik snart.

Jag ska iaf snart bege mig ut till stallet för att sen äta en god middag med min familj.
Ska möta upp Johanna klockan 20.00 vid stortorget så blir att fixa sig innan det.

Yrar runder på mitt rum nu, med värsta tvärdraget och härlig sommarmusik som dunkar genom högtalarna. Älskar verkligen sommaren. Vi hörs senare.



Krya på dig älskling <3



Älskar dig!

Det blir en dag på stranden

Underbart solig dag :) Det betyder att jag, mamma, pappa, sophia drar till stranden. kommer även möta upp min faster och kusin där.
Ikväll blir det lite gille nere på ljusfesten. Dagen börjar bra.

Hörs sen!

Tid för sängen

Då är det ljusfestival här i Ängelholm imorogn. Ska bli himla mysigt. Min och Andreas första ljusfestival.
Hoppas att vi ses där, blir lite vindrickande och så på kvällen på någon mysig uteservering.
Bilder från festivalen kommer upp imorgon.

Tänkte bege mig till min bok och säng nu. Godnatt


Det går mot mörkare tider

Lång dag i stallet idag. Var tvungen att mocka ut en box, som stått sen i väras. Ska ha det som en foderbox med allt mitt foder och hö i :) Är så trångt i foderrummet så tar boxen istället. Hade planer på att rida ett hårt pass idag men kunde inte rida alls. Madde hade sprutat något gift runt hela och i ridbanan, så fick rida ut en sväng istället. Gick dock inte så bra eftersom min häst är väldigt barnslig av sig så slutade det med att jag blev förbannad och red hem igen. Så kan det gå.

Var hemma vid halv 9, då hoppade jag direk in i duschen, var extra skönt att duscha idag. Så himla mycket äckliga millimetrar och annat små djur ute.

Sitter nu här och kollar ut genom rutan och funerar på att det faktiskt har börjat bli riktigt mörkt ute, redan. Klockan är inte ens 10, vid denna tiden i Juli var dte ju fortfaradne ljust. Men det börjar väl gå mot mörkare och kallare tider nu. Har börjat bli så kallt om nätterna. Skönt eller jobbigt?



Min häst och jag




Min baby




På väg till stallet

Ledig + sol = Sola

Underbara soliga dag, ledig och på toppenhumör. Vad gör man inte då om man inte solar?

Ska snart grilla med min familj och min svägerska , Antons lilla Sophia är här :) Sen blir det stallet. VI hörs senare.


Älskar Lanza

Det är sant, jag bara älskar Lanzas produkter. Duschar alltid extra länge nu på grund av mitt nyinköpta Lanza balsam. det luktar friskt och somrigt av kokosnöt. För mig som har jätte långt hår, så är det perfekt. Blir lättkammat, glansigt, lent och mitt hår doftar fantastiskt gott. Finns nog inget bättre balsam ( som jag har prövat iaf )
Sen när det är dags för styling ( till fest mest) kör jag även på Lanza, då blir det en styling gel anpassad till långt hår. Även den luktar gott av kokos. Båda är underbara och håller i oändlighet.

Mer Lanza åt folket


Mitt underbara kokosnöt balsam.


Detta är  mitt styling gel.

Nytt jobb, nytt liv

Jag bara måste säga att jag älskar mitt nya jobb. Det är verkligen super roligt. Jag älskar att stå bakom receptionen och bemöta människor. Det är ju det jag har velat göra sen jag var barn, som jag har utbildat mig till. Är verkligen jätte glad att jag fick denna chansen. Tror det kommer bli super.
Även om man är utbildad inom en viss sak och man har jobbat med det innan så tror man att man kan så mycket, men gud vad mycket jag har lärt mig idag. Är verkligen helt slut i huvudet. Skrev 4 hela antäckningssidor på jobbet idag. Måste skriva rent dom , för man fattar knappt vad det står.
Började jobba på Riverside klockan 06,30 imorse, känns att man gjort mycket idag. Som tur var gick det snabbt och lätt på Riverside hade ju Suzette där :)

Men med nytt jobb börjar nytt liv, mitt börar med en lång härlig dusch.
Hörs sen.


Visst är där fint?


Klitterbyn i Ängelholm

Natti natt

Tänkte gå en liten kvällsrunda med min lilla hund nu, sen blir det sängen för min del. Ska jobba dubbelt imorogn. Klockan ringer 05.30, det låter så tidigt när man skriver det med digitala siffror, visst klart det är tidigt om man säger det också. Börjar frukost på Riverside. Hoppas jag hinner bli klar där innan jag ska bege mig till Klitterbyn, börjar nämligen på Klitterbyn 14.00, kan bli väldigt tajt. Inte så smidigt om man kommer försent första dagen kanske. Jag håller tummarna och det hoppas jag ni också gör.
Aja beger mig ut nu innan regent komme rigen , sen kryper jag ner i min säng och läser det nya numret av Vecko Revyn.

Vi hörs imorogn, godnatt


Mys stämning

Har tänkt på att regn är väldigt mysigt, om man sitter inomhus. Har gjort mig lite te och äter en god kaka och regnet öser ner utanför. Man blir så lugn av det på något sätt. Det smattrar så härligt mot rutan och det blir nästan aoutomatiskt att man kryper upp i soffan med filt och mjukiskläder. Har även tänt mig lite doftljus, kan inte bli mer härlig stämning.



Visst är det fint?


Söndag

söndag söndag, tråkiga söndag.
Blev aldrig någon fest för mig igår. Hade jätte ont i magen. Mamma tror det är maginfluensa jag har fått som inte ritkigt har gett med sig än. Väntar bara på att helvetet ska braka lös.
Tillbringade iaf kvällen tillsammans med min älskade pojkvän, saknar han verkligen. Vi kan inte träffas så mycket nu när jag är sjuk, orkar inte göra något.
Så typiskt att vara sjuk nu. börjar ju mitt nya jobb imorogn. Kul att komma dit och må pyton. Men tur att det bara är typ genomgång eller så. Inte så lång dag imorogn eller på tisdag. Skönt det. Jobbar ju dubbelt nu. Har ju fortfarande kvar jobbet på Riverside, jobbar där imorogn bitti/förmiddag. Hoppas verkligen det kommer gå bra!

Om ni vill ha musiktips, så lyssna på denna, den är super!

http://www.youtube.com/watch?v=E2tMV96xULk





Cleaning lady

God middag. Idag är första dagen på länge som jag åt en ritktig frukost. Magen börjar ge med sig nu och det ska bli så skönt när den är helt återställd.
Blev grov havregrynsgröt och två knäckebrödsmackor och ett glas proviva. Bättre för magen finns ju inte.
Dagen blev så himla mycket lättare att genomgå med en ordentlig frukost, får jag inte det så blir jag så grinig och trött.
Ska iaf hem till Andreas mamma ikväll, och dricka lite vin och snacka skit. Blir säkert roligt. Nu är den stora frågan vad man ska ha på sig. Har alltid samma problem, städade garderoben innan så där ska finnas ngt att ha på sig!
Ska fixa lite här hemma nu, vi hörs sen.


RSS 2.0