Happy

Godkväll :)

Jobbet har börjat gå på räls :) Riktigt roligt och jag tycker så mycket om mina kollegor, så härliga allihopa :)
Fick reda på idag att jag har fått förlängt. Fy så skönt. Ytterligare fem månader. Lättnad.
Har stått och kokt, skalat och delat 20 ägg nu på kvällen till vår påsklunch imorgon innan vi skiljs åt för lite påsk frihet. Härligt.

Duschat, ansiktsmask och fixat naglar, nu soffläge och Anna Anka.

Tjing

Fighter


Lite fina ord

Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand. jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv. det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll.

Är du en av dem som var där när det hände? eller saknar du nån du en gång trodde du kände? är du en av dem som gråter när ingen ser på? är du en av dem som berörs ändå?

när ska vi göra mod av sorgen och börja agera?





Trevlig kväll igår

Hejsan

Nu är det åter igen söndag och man är lite seg och trött idag, ovanligt på en söndag va? Middagen igår var riktigt trevlig, vi åt en god tre rätters middag, drack gott, spelade spel och hade allmänt roligt. Tack så hemskt mycket Annika och Alexander. Fick tyvärr inte med mig någon kamera men ska se om jag kan snylta några kort från Annika sen. Blev inte så sent och vi slutade  när vi hade det som roligast, så en perfekt kväll ska vara.

Nu ska jag städa och plocka undan lite. Måste fixa i klädkammaren, ser inte klokt ut där inne. Halva garderoben ligger i soffan, ny tvättat och veket nu ska det bara in klädkammaren.

Ska ut och gå en härlig promenad sen när jag blivit klar här. Får passa på medans det inte regnar. :)

Trevlig kväll

Har nu varit och lämnat Elsa hos mina föräldrar, sitter i soffan och väntar på Andreas som ska bli färdig i duschen så jag kan gå in och fixa mig. Ska ju som sagt till min prinsessa Annika och hennes prins Alexander på middag ikväll, ser verkligen fram emot det. Blir lite rockigare stil ikväll, svarta håliga jeans, sivrigt linne, kavaj och mina nya killer heels :) Eftersom batteriet på kameran är slut så kan jag tyvärr inte visa. Ska se om jag hinner ladda klart tillräkligt så jag kan ta med den till Annika.

Nej nu får jag sätta fart. Vi hört, trevlig kväll. PUSS!

Free Fallin´



Lite skön musik så här en regnig dag

27 Mars, 2010

Godmorgon mina vänner.

Sovit gott? Jag har sovit som en bebis, så skönt. Vaknade vid 9 och var ordentligt utvilad, regnet öste ner, smattrade ordentligt på rutan, ville bara gömma mig under täcket i Andreas famn men Elsa såg att jag var vaken och kom glatt viftande på svansen och överfall mig med morognpussar. Så var bara till att hoppa i regnstället och bege sig ut på morgon rundan. Så fort hom kom ut ville hon in igen, hon hatar verkligen regn. Men hade hon väl fått ut mig så kommer hon inte undan, hon sprang runt rundan, skönt :) Nu ligger hon i sin bädd och tycker synd om sig själv. Haha stackars liten. Lite vädersjuk idag :)

Jag har hunnit äta frukost, slänga in en maskin tvätt och börjat plocka undan lite. Blir städdag idag. Vill inte direkt vara ute. Så mörkt det är :/ Nästan som kväll, både ute och här inne i lägenheten. Mysigt om det hade vatt en söndag men en lördag vill man ju göra saker. Ska försöka dra mig till mina föräldrar sen och hämta lite saker.

Ikväll blir det middag hos Annika och Alexander, ska bli jätte trevligt, vad har ni för lördagsplaner?


The best of Solsidan

Fredag innebär Solsidan, det är absolut mitt och Andreas favorit program, vi skrattar så vi håller på att dö. Så underbat att titta på det tillsammans med han, ett magiskt ögonblick :)

Haha detta är bara så klockrent... " Scchaaas Ove, schaaas!"


To my love...



Till dig älskling, jag älskar dig!

Lovely day

Hallå på er.

Nu är jag och älskling hemma efter lite ävebtyr på Bjäre :) Vi har vatt i Båstad, handlat mat, gick på systemet och handlade lite vin. Sen blev det en tripp hem till Andreas pappa och Louise och hälsade på en snabbis. Kunde dock inte stanna så länge eftersom Elsa och maten väntade i bilen. Får åka dit en dag när vi har mer tid.

Efter jobbet idag, var jag ute på vårpromenad med Elsa, städade badrummet och tvättat lite. Nu ska vi sanrt äta lite grillad kyckling, ris och beasås. Mums. Ikväll blir det vin, gottigt och Lets Dance, final idag, heja Claudia.

Vad har ni för planer? 


haha


Värme!

Hejsan allihopa!

Så glad jag är idag :D Det är 16 grader varmt, solen skiner, fåglarna kvittrar och vår blommorna är på språng. Silken underbar dag.
Jobbt gick som en dans idag, fick in hela två stycken idag, oj vad glad jag blev. Mina första sälj. Första blev jag själa glad den andra blev jag helt chokad över :D Så lycklig jag är. Kommer klirraa gott i kassan dom extra slantarna :)

Nu har min själsfrände Annika precis varit här på en mysig fika, love you hone. Vi pratade om lördag, då jag och Andreas ska hem till dom på middag, kommer bli jätte trevligt.
Nu ska jag ut på en härlig promenad längst ån och gå inom Pauliné och säga hej, inte sett henne på länge.

Vi hörs sen, puss på er!

Fashion





Vill shoppa, vill ha detta, vill vill vill!

Lite sommar...





Någon mer som vill ha sommar? Solstol ,strand, bruna kroppar, ute kvällar, klänning, sandaler, sol, värme, vin på uteservering, åh vill vill vill!

Girltalk with my doll

Home sweet Home!
Har ätit och dammsugat och ska nu ut på en promenad innan min darling Johanna tittar förbi :) Allt förlängesedan jag träffade henne. Blir mysig fika i min soffa och massa girltalk, love!






Trevlig kväll

Så där nu är jag hemma från powerwalk och är frusen. Fy vad det blåser. Jag och Elsa gick nere vid ån och matade ankorna och det gillade inte Elsa. Hon ville antingen äta upp brödet själv eller jaga bort ankorna, haha knasiga hund.

Ska nu hoppa in i duschen, sen smörja in mig med en god lotion, lägga ansiktsmask tända lite ljus och dricka te. Får passa på när man är själv. Nu har snart tisdag gått och onsdag är här :) Skönt. Vill ha helg och ledighet.
Ska kurra ner mig i soffan och titta på halv åtta hos mig - 112, på liv oh död sen Desperate housewives. Efter det blir det sängen då jag ska upp tidigt imorgon för att jobba igen. Åh snart löning! katsching :D:D

Lite lugn och skön musik så här på kvällen, trevlig kväll



Rock that body


Pimp my kitchen

Hallå alla.

Sitter nu hemma hos mina föräldrar, cyklade  hit direkt efter jobbet. Följde med mamma till Jysk där jag köpte nya stolsdynor till köket :) Svarta och tjocka är dom. Riktigt läckra. Kände för att piffa till i köket så kan ju börja med att klä om stolarna.
Så sur jag blev imorse, hade gjord emig fin, tatt på mig klänning och mina nya high heels och plattat håret och vad tror ni det gjorde när jag skulle till jobbet? Jo REGNADE!!! Fan så lack jag blev, men var bara till att hoppa upp på cykeln och gasa på alla vad jag kunde. Håret blev förstört och min klänning och strumpbyxor blev blöta annars klarade jag mig fint (!)
Ska nu slänga i mig lite mat sen cykla hem med alla mina saker och fixa massa hemma.
Har förresten en svart party klänning till salu om någon är sugen? Storlek 36 och aldrig använd. Lägger ut bild på den sen.

Vi hörs :)


Början på veckan...

Hejsan

Ännu en måndag har paserat, jobbet gick bra, åkte direkt hem till mina föräldrar och åt. Sen var det bara hem och tvätta av sig smink, lägga ansiktsmask och måla om naglarna. Kände verkligen inte för att göra något idag.
Sitter nu i soffan och tittar på The simpsons. Rätt roligt om man inte har något annat för sig. Snart blir det halv åtta hos mig, tycker verkligen det är världens mysigaste program. På tal om mat så måste jag koka mig lite spagetti att ha med till lunch imorogn till jobbet :)

Kul att vara hos mamma och pappa nu för dom bygger helt och hållet om deras kök, ska bli jätte kul att se. Arbetsgubbarna var där nu ikväll och det är redan en stor förändring.


Godnight

Nu är jag hemma, eller har varit ett tag. Hunnit duscha och grejja.
Filmen var mysig och väldigt fin gjord, men den var inte så bra som jag trodde, jag ger den en 7a av 10.
Var iaf trevligt sällskap :)
Imorogn är det jobb som vanligt, ska dock till läkaren direkt på morgonen och kolla upp felet i mitt huvud. Haha lät ju något. Alla måndagar är alltid tråkiga, förstår inte det.

Måste gå och borsta tänderna nu känner jag, har massa popcorns skal i tänderna, jobbigt men oj så gott :)
Sen ska jag krypa ner under täcket och se söndagsfilmen på trean, godnatt vänner


Bio mys

Nu kurrar vi upp oss i bio salongen och njuter av 3D filmen Alice :)


Sömntuta

God morgon, eller jag God middag..
Vaknade sent idag, drack lite mycket vin igår så fick sova ruset ur mig ;)
Nu är jag iaf uppe, kollar på reprisen av Körslaget. Heja Mojje :)
Har vatt ute och gått med Elsa, vatt i affären och ätit frukost. Nu ska jag tvätta av mig, somnade med sminket på och allt! Sen bege mig ut på lång runda med hunden, ska gå upp och hämta min cykel hos mina föräldrar.
Ikväll blir det bio med älskling, Annika och Alexander. Vi ska se Alice i underlandet. Trevligt :)

Vad har ni för söndagsplaner?

Do me


Love

Ini Baloon Chiffong Dress SEK 399, Rut m.fl. - NELLY.COM

Ge mig.

Regn idag

Hejsan mina vänner.

Hur mår ni idag? Jag mår hur bra som hellst just nu :) Känner inte av huvudvärken för tillfället, peppar peppar ta i trä! Regnet duggar utanför mitt fönster och jag ser hur all snö bara försvinner bort, åh härligt.
Jag och älskling vaknade tidigt idag, jag gick ut på den vanliga morognrundan med hunden sen åt vi en god och nyttig frukost tillsammans. Vi har inte gjort mycket idag, bara legat i sängen och myst, underbart.

Har duschat och lite så nu, ska snart börja göra vid mig för att tillbriga kvällen hos mina föräldrar. Blir lite födelsedagsfirande där, min bror har fyllt 31! Gamla gubbe ;)

Ska nu tvätta min tjockaste, varmaste vinterjacka och hänga in i garderoben, tills den kommer till användning nästa vinter. Fram med vårjackorna :)

Music of the day


Love friday

God kväll mina vänner.

Äntligen helg. Har jobbat idag, vatt hemma hos mina föräldrar, ätit pizza med älskling, gått kvällsrunda med hunden ( inget vidare väder ute ) ligger nu i soffan och glor på tv. Har lastat upp med massa gott och vin. Ikväll ska det bara vara jag och älskling, gud så skönt. Det blir Lets Dance och sen någon bra film. Vi kommer säkert somna tidigt ikväll, båda jobbat hela veckan.
Imorgon får jag se vad som står på schemat, ska iaf tvätta lite. På kvällen ska vi hem till min mamma och pappa och fira min bror som fyller år, kommer säkert bli trevligt :) Vad har ni för planer?


Sexy ladies


My heart belongs to you



Kommer alltid att älska dig

dunk dunk

Varför försvinner inte min huvudvärk? Konstant i tre veckor har jag haft dunkande huvudvärk, vad är det som är fel?
Ska ringa till läkaren och boka tid imorogn, måste göra något åt detta.


Happy day

Underbara dag!

Ny städad lägenhet, golvet luktar sommarblommor, Gyllene Tider står för musiken, ballkongen på vid gavel, solen gassar in genom fönstret. Sommar känsla till max! Ska nu bege mig ner till stranden och havet med hund och favorit tjejen Annika och gå en härlig promenad. Fan vad jag älsakr att våren är här!
Ge mig några grader varmare och bort med snön så skriker jag av lycka.

Måste också säga att fel låt vann igår. Anna gjorde super bra framträdande och låten var bra. Men skåning som jag är höll jag på Erik Saade och Ola :) Sötnosen Salem var också en klockren vinnare. Men som vanligt får Elaines favorit låtar aldrig vinna :(





Åh ge mig sommar!


Thank gud its friday

God kväll mina vänner.

Känner att jag har dålig uppdatering men man orkar inte sitta vid datorn när man är sjuk. Börjar dock bli bättre nu, skönt, så slipper jag ligga hemma hela helgen. Är man ledig vill man ju hitta på saker inte ligga hemma och vara sjuk. Finns inget tråkigare
Idag har det varit jobb, vi hade eftermiddags möte som drog ut på tiden så slutade inte förräns 15. Slutar egentligen 14.30 på fredagar :)
Har nu på eftermiddagen ätit en god middag med älskling. Vatt ute och sprungit ( jag vet dåligt om man är sjuk ) duschat, lagt ansiktsmask och hoppat i pyjamasen. Nu sitter jag i soffan med en kopp te och väntar på att Lets dance ska börja. Blir en mycket lugn kväll och sängen tidigt. behöver min lediga tid :)

Imorgon ska jag in till stan en runda sen på kvällen ska vi hem till Andreas mamma på middag sen blir dt lite schalger fest nere hos Patrik och Anna :) Trevligt.


Elaine är..

Sjuk :( Mår inte alls något vidare. kryper ner under mitt täcke igen. Näsan rinner, huvudet dunkar pannan brinner, stackars mig !



Not this happy today

Film tipps!

Jag och älskling såg filmen Precious igår. Fy vad jag blev berörd. Den var hemsk :( Att folk kan bli behandlade så.

Har ni inte sett den, se den!


Timotej



Till dig älskling, njut ordentligt ;)
Själv sluter jag ögonen och drömmer mig tillbaka till en härlig sommardag


Monday

Åter igen Måndag. Jag är redan helt slut och mår inte riktigt hundra. Kände det redan i morse och dagen på jobbet var otroligt jobbigt. Inte jobbet i sig men mitt huvud var inte riktigt med. Hoppas jag mår bättre imorogn.

Cyklade direkt hem efter jobbet, hämtade hunden, cyklade hem till mina föräldrar, åt middag och gick hem med mamma, pappa och Marcus. Det var kallt och dimmigt men härligt att gå med dom.
Nu sitter jag och Elsa ensamma hemma och äter vindruvor. Blir tidig säng ikväll, orkar inte sitta uppe. Jätte trött.

Tycker inte om att sova själv, vill ha min älskade pojkväns armar runt mig. Big love!


Tack

Tack för igår tjejer!












Lördag är här

God morgon.

Vilken härlig dag! Solen skiner, jag har vatt uppe länge, tvättat och diskat. Ska börja med städningen nu. Sa ner till stan och fixa systemet och lite annat som måste skötas. Kommer blli en oslagbar kväll. Får spendera den med mina favorittjejer, finns ju inget bättre :)

Vad har n för planer för denna lördag? Festa? Mysa? Äventyr?

Åg en ledig helg, som jag sakant det!

Ska sätta fart, hörs sen

Beyonce


Helg

Hejsan

Äntligen fredag :D
Är nu hem kommen från både jobb och affären. Har vatt och storhandlat med Andreas. Köpt all mat till inflyttningsfesten imorogn också. Hoppas tjejerna gillar det.

Började ringa idag på jobbet också. Nervöst var det men allt kändes bra :D Var faktiskt roligt. Skönt med helg nu iaf, vila upp sig i två dagar, innan vi kör igång igen.

Ikväll ska jag städa oh bara ta det lugnt. Se lite lets dance och ta mig ett glas vin. Vad ska ni göra?
Imorogn blir det stan,städa och fixa massa inför kvällen. Ska bli himla roligt.

Ska äta lite pizza nu, mums!

Lauren Conrad

En tjej som jag tycker klär sig jätte snyggt är Lauren Conrad.
Nu har hon meddelat att hon kommer att lämna The Hills efter  femte säsongen. Tycker det är tråkigt eftersom hon är min favorit. På tal om the Hills så är det nog en av mina favorit serier, har tre säsonger hemma.
Vad tycker ni om The Hills, och vem gillar ni bäst?


Planering

God kväll

Vad gör ni ikväll? Jag har precis tagit mig en dusch och sitter nu i soffan och planerar lite inför lördag. Ska ju ha min tjejkväll/inflyttningsfest då. Hoppas jag hinner bli klar med allt. Jobbar till ca 3 imorgon så blir till att dra och handla direkt efter. Måste städa som en galning med, allt måste vara tipp topp när tjejerna kommer.
Har beställt bröd och fixat klänning. Den som ni ser i andra inlägget här under :)
Någon som har något tips på något typiskt tjejigt man kan använda/bjuda på? Ge mig gärna tips.

Ps. Rösta på mig hos http://mariasplace.blogg.se/ jag är nominerad till veckans blogg :D
RÖSTA!

Kärlek

Titta vad jag var och hämtade innan, jag älskar dem. Vad tycker ni?




Tillbaka igen

Förlåt för dålig uppdatering, men mitt internet var dött hela dagen igår. Men nu är det tillbaka igen och jag är också det :) Saknat mig?

Har iaf precis kommit hem från jobbet och ska äta lite middag nu. Tredje dagen idag och allt funkar jätte bra. Ska nog börja ringa runt till företag imorogn, akta er så jag inte ringer till ert jobb. :D
Ska strax hem till mamma och pappa och hämta mitt paket från Nelly.com. Visar er sen vad det innehöll när jag är hemma igen :)

Ps. Rösta på mig hos http://mariasplace.blogg.se/ jag är nominerad till veckans blogg :D RÖSTA!



Godnatt

Nä har en jäkla huvudvärk och är sjukt trött. Går faktiskt och lägger mig nu...



Trötter

Fy fasen vad trött jag är nu. Är helt slut i huvudet och min hund vill bara busa med mig men jag orkar verkligen inte, stackarn. Hon förstår verkligen inte att jag inte vill, jag brukar alltid busa med henne annars. Känner bara för att gå och lägga mig, men lite väl tidigt. Ska kolla på det här nya programmet vid 8, Dating in the dark, har ni hört talas om det? Det verkar jätte kul att kolla på men skulle inte vilja vara med i det. Uch vad hemskt. Tänk att man inte ser människan man äter med eller så. Nej tack.
Sen börjar mitt favoritprogram idag, Desperate Housewives. Men tror faktiskt inte jag kommer kunna hålla mig vaken till dess. Klockan ringer faktiskt 6 imorogn.

Lite skön musik här på kvällen :)


Första jobbdagen

Hallojsan..

Nu har jag kommit hem från jobbet. Första dagen och allt gick super. Var riktigt roligt faktiskt :)
På det igen imorogn.

Gud vilket fint väder det är idag :) Lycka. Man känner sig så glad och lycklig.
Ska strax möta upp Johanna för lite girl talk, alltid roligt. Vad har ni för planer idag? SKa ta mig en lång promenad ikväll iaf, det är ett som är säkert.
Kommer somna tidigt ikväll, har så himla mycket information i huvudet så vet knappat vart jag ska göra av allt.
Måste åka och handla till tjejkvällen också, får göra det på torsdag, för imorogn ska jag träffa Emelie på kvällen, hon måste få sin present som hon inte fick när hon fyllde år :)

Ska fixa lite nu, hörs sen

Visste ni att..

Jag och Eric Saade har åkt tåg tillsammans genom hela gymnasietiden?



Förbereder mig..

Det är halvt storm, det knakar i väggarna, snön yrar, jag sitter under en filt med en kopp te, nyduschad och luktar gott. Är lugn och samlad och är väl förberedd inför morgon dagen. Nu ska bara klockan gå så man kan få börja. Låter kanske helt sjukt men jag längtar faktikst riktigt mycket. Ska bli så himla roligt. Hoppas verkligen att allt går vägen.
Vad ska ni göra ikväll? Jag ska försöka hitta något lämligt att ha på mig, vill ju imponera så mycket som möjligt första dagen. Har ju en hel del att välja på så det blir säkert bra.

Såg precis reklamen av Alice i underlandet, åh vad jag vill se den. Någon som vill följa med?


Music of the day


Tävling

Har gått med i en tävling hos henne http://mariasplace.blogg.se/index.html.
Gör det du med


Måndag igen

Hejsan alla glada.

Hur är det med er idag? Jag mår faktiskt bra, lite små trött annars bra. Min sista lediga dag innan jag börjar jobba imorogn. Lite nervös men hoppas att det ska gå bra.. Bara till att kämpa på.
Är hos mamma och pappa nu. Ska hämta min cykel, känner dock inte för att cykla hem sen eftersom det blåser som fasen ute. Nästan storm. Håller på att tvätta och greja hemma. Måste vara förberedd imorogn :)
Har ni några planer idag?
Jag beställde hem lite saker igår men visar dom när dom kommer, roligare att se det så. Det kommer från Nelly iaf, så kan ni ju få gissa lite ;)

RSS 2.0