I början av ny vecka...

Måndag. Tråkigt.

Sitter på jobbet och har precis haft lunch. Huvudet värker, näsan snorar och kroppen fryser. Jag har blivit dålig under helgen. verkligen inte okej.
Tjejkvällen hos Emelie i lördes var super rolig, härliga brudar, god mat och massa god dricka. Skönt att dom alla var så snälla och trevliga. kvällen slutade nere i stan för alla utan mig tror jag, då jag valde att gå och lägga mig tidigt (!) eller nja den var ju mitt i natten men tidigare än dom flesta. Klockan ringde vid 8.30, bara tilla att pallra sig upp oh bege sig ut. Prövred två hästar i munka och oj vad roligt det var. Det är två stora hästar som båda tävlar i hoppning. Den ena 130 och den andra 110 än så länge. verkligen super roligt. Tjejen som äger dom har blivit skadad och kan inte rida på ett bra tag. Därför blir mitt uppdrag att tävla och hålla igång hästarna :)
Har dock blivit sjuk nu, började igår kväll av att jag var super trött och hade sån huvudvärk. LA mig tidigt och vaknade mitt i natten av att jag avr genom förkyld. Men jag sa till mig själv i morse att jag skulle till jobbet och jag drog mig hit. Känner dock nu att jag inte borde kommit. Kan knappt andas, lever på te och panodil. Usch stackars mig. Blir raka vägen i säng när jag kommer hem.

Måndag. Underbara Måndag ( NOT )

Natteravn


Tjejkväll

Hej mina vänner.

Nu är det lördag och jag sov verkligen ut i morse. Det var så himla skönt och jag behövde verkligen dom timmarna sömn. Gick den vanliga morognrundan med Elsa, åt frukost, fixade mig och begav mig till stan. Köpte lite hygienartiklar, linsvätska, fyllde på mobilen (!) och köpte lite gottogtt på systemet. Ikväll blir det ju tjejkväll hos Emelie :) ska bli super roligt och jag ser verkligen framemot kvällen. Träffa nya brudar, äta gott och dricka gott tillsammans är absolut inte fel. Tror det kommer bli en toppen kväll.
Sitter nu här och har precis duschat och smörjt in mig med bus. Känner mig fräsch och är laddad inför kvällen.
Har dock inte ritkigt bestämt mig vad jag ska ha på mig, tror det blir hög svart midjekjol, vit tröja, svarta strumpbyxor och mina svarat heels med tjärnor på. Tar foto sedan och visar upp :)

Nu ska jag fortsätta göra vid mig.
Ha en trevlig kväll! Puss

Äntligen Fredag

Då var det äntligen fredag :)

Lunchen är över och klockan tickar ner till hemfärd. Blir snabbt hem, byta om, hämta Elsa och sen blir det veterinären då hon ska få den årliga vaccineringen. Sen blir det lämna henne, hämta några kollegor åka till UB och där blir det lite afterwork med grillning och god dricka. Kommer bli en trevlig kväll. Känner mig dock rätt trött så blir inte sent. Ska upp tidigt imorogn, då blir det öppethus på Lindab. Ska bli kul att se hur det ser ut och funkar :) Blir en snabb runda in till stan och sen och handla lite. Ska på tjejkväll till Emelie på kvällen. Hon bjuder på mat och trevligt sällskap. Ser jag framemot, alltid kul att träffa nytt folk

Söndagen blir att provrida hästar, hem till mamma och lämna blomma. Sen blir det grillning i Grevie.
Oj vad jag är upptagen i helgen :) Kul...

vad ska ni göra?


Solig dag

Hej bloggen.
Nu har jag precis haft lunch och fixat en order. Pengarna trillar in bara :) Härligt. Säljer riktigt bra denna månaden. Skönt som attan är det. Jag tackar och tar emot mina pengar som kommer gå åt.

Idag ska jag ligga ute i solen hemma hos mamma och pappa. Ska dit direkt efter jobbet och gassa i min solstol. Satt ute på lunchen och fick fin färg på armarna. Har en timme kvar på jobbet, går så fort. Man hinner knappt hit innan man ska hem igen. Det är iof bra.
Skulle provridit hästar idag men eftersom Åsa har blivit sjuk så får det bli av på söndag istället. Hoppas att vädret håller i sig tills dess. :) Upp i sadeln igen Elaine... Tjohoo....

Nu ska jag fortsätta sälja lite till innan jag ska bege mig hem och solen.

Förresten det är ju bal idag, Ängelholms studenter får klä upp sig ordentligt och dansa och ha roligt hela kvällen. Åh jag vill med. Saknar min bal :)


Sugen på nya skossor..

Hejsan vänner.

Ny jobbedag är här, lunchen är äten, snart är det dags för hemmfärd. Ska hem och hämta Elsa, stackars vovven som har vatt själv hela dagen. Blir hon så glad när jag kommer. Drar vi hem till mamma och pappa sen och äter lite. Ikväll blir det Agility träning. Hoppas verkligen att vädret håller i sig. Nu skiner iaf solen och det är hyfsat varmt ute. Men såg på vädret innan idag och dom visade att det skulle komma in regn (!) och ännu mer lågtryck igen. Tjohoo. Verkade som om idag var ända dagen som skulle vara regnfri. Får njuta av det lilla.

Är inne på Have2have.se och vill så gärna beställa skor. Dom har erbjudande nu på vissa skor. Kostar 199 oavsett ordinarie pris. Hittat två jag verkligen vill ha. Åh vågar man? Kreta närmar sig...

http://www.have2have.se/group.asp?group=1130


Fraktfritt

Ni har väl inte missat att det är fraktfritt på Nelly.se va? In och shoppa med er :D



Fin kväll

God kväll kära ni...

har precis kommit in efter en härlig powerwalk med Elsa. Himla fint väder nu men jisses vad det blåser :O
Kollade precis på nyheterna där de visade vädret, ska bli regn hela veckan. Kul! Not..
Ser man ju verkligen framemot. När ska vi få lite sommar? men bra det regnar och så nu, så kanske det blir fint väder när jag har semester sen :)

Lyssnar nu på lite skön musik, dricker saft ( mums ) och äter ett äpple. Ska snart se lite tv. Både 112- på liv och död och DH idag.
Löning idag förresten, catching! Åh vad jag vill shoppa, men måste spara till Kreta resan. Börjar närma sig nu.
Fick förresten Elsas försäkring från Agria igår som ska betalas i Juli. 3210 sketna pikkadollor är den på :0 Hujeda mig!

En dyr Jycke!

Hurricane


100525

God middag bloggen...

Jag är så himla trött idag, sitter bara och gäspar och kan inte koncentrera mig alls. Synd eftersom man måste vara skärpt på mitt jobb hela tidme. Har iaf sålt en idag så man ska inte klaga...
Ska hem och sova sen, behöver det känner jag. Fast jag sover rätt mycket så vet inte vad det kan bero på.. Man blir kanske trött av att sova så mycket?

Ringde till en tjej som heter Åsa innan som hade mailat mig då hon vill ha hjälp med sina två hästar. Kommer nog bli att jag ska hjälpa henne med dom. Kul att det är två stora hästar som är inriktade på hoppning. Ska nog dit på torsdag och provrida :)

Har två timmr kvar nu nästan. Känner mig lite depp idag, inte alls på humör. Tror jag blir påverkad av vädret mer än jag tror.... Skönt att jag inte har något planerat idag, så blir bara att vara hemma och ta hand om mig själv. Imorogn blir det träning med Elsa igen...

Vi hörs sen..

Känsla av kärlek

Hallojsan alla...

Sitter nu på mitt jobb och har lite lunch. Bara två timmar kvar sen är det dags för hemfärd.. Ska bli himla skönt.
Även om det går bra på jobbet idag så känner jag bara för att åka hem och vara tillsammans med min älskling.
Känner sånt pirr i magen och han finns i mina tankar konstant, nästan som lite nykär.. Mys!
Men innan det blir hem till min sambo ska jag hem till mamma och pappa, äta lite middag och hämta Elsa. Hon brukar vara hos dom varannan vecka då jag och Andreas båda jobbar dag. Hoppas det inte blir regn till dess, orkar inte med det. Jast nu är det uppehåll men det är moln, grått och blåst så det är väl bara en tidsfråga innan regnet kommer, hurra. 

Har inget planerat i veckan förutom träning med Elsa. Men i helgen då smäller, har fullt upp :D Tjohoo.. 

Whatcha think about that


Cinderella story

Hallojsan...

Nu är jag hemma från kalaset i Grevie. Vi grillade, busade med vovvarna, åt god kladdkaka och kollade lite hockey. Grattis Sverige till bronset.

Sitter nu i min soffa, nyduschad, rakat benen och smörjt in mig med min favorit lotion. Känner mig lite fräschare nu.
Imorgon väntar jobb igen. Hade gärna velat vara ledig ett par dagar till. Nu är det 7 veckor kvar sen har jag semester. Fan vad gött det ska bli :) Ska njuta som aldrig förr..

Solen skiner ute och det har slutat att blåsa men jag orkar inte bege mig ut ikväll. Brukar få sån lite söndagsångest varje kväll för att man ska upp tidigt imorgon. Men men man ska inte gnälla. Lön på tisdag också ju :D
Ska bara ligga här hela kvällen och se A cinderella story klockan 21. Har sett den miljoner gånger men den är så mysig :)

Ha en skön kväll

Söndag

God morgon!
Fy vilken mensverk jag har haft igår kväll och i natt. Usch värre än på länge.
Vaknade iaf hyfsat tidigt, gick en lååång promenad med Annika och Elsa. Kom hem åt en nyttig frukost, tvättade och plockade undan lite. Ska nu gå och fixa mig lite, ska till Grevie på kalas. Andreas lillebror fyller 15. Är inte riktigt på hugget idag, hade hellre velat ligga i soffan med mjukis och en go rulle. Men får åka och vara social istället.

Har träning med Elsa ikväll, men får se om det blir något. Kasst väder, magont. löpande hund. Nja allt känns inte riktigt okej?!

Nu ska jag göra vid mig, hörs..



Home sweet home

Så nu är jag hemma igen.
Vi har haft det super trevligt i Göteborg. Resan upp var seg då det regnade som tusan hela vägen. Åskade när vi kom fram till hotellet. Vi fick checkat in, fixade till oss, åkte till studenten och firade henne. Tack Sophia för en jätte trevlig kväll. Grattis igen och välkommen till vuxenvärden.
Blev sent och vi somnade snabbt på hotellrummet, vaknade av klockan tidigt, åt en super god hotellfrukost, fixade oss och begav oss till Ullared. Shoppade och hade trevligt. Var super varmt då. Var hemma vid 15 tiden, hämtade hunden och gud så glad hon blev. Vi packade upp och fixade med inköpen. Beställde mat och nu sitter jag i soffan och har så sjukt ont i magen :( Ajajaj...

Det fina vädret försvann fort och nu är det kallt, blåst och massa massa dimma :(

Jag och studenten

Sophia och Anton

Jag och min fina älskling

Drar till gbg...

Godmorogn mina vänner.

Allt bra med er? Jag mår själv toppen och ser framemot helgen.
Sitter på jobbet nu och har en kort dag här framför mig. Vid lunch beger jag mig hemmåt och packar det sista. Sen  drar jag, älskling, mamma, pappa och min bror upp till Göteborg och firar Sophia. Grattis min älsakde lilla tös till din efterlängtade stundent. Passar även på att säga Grattis till både min hund och min mamma som båda fyller år idag :) Älskar er.

Imorogn spenderar vi dagen i Ullared, shopp to you dropp :D

Lär inte hinna blogga mer idag så jag önsakr er alla en trevlig helg så hörs vi när jag är hemma igen :) Puss på er.

Fi**gratäng

Hahah det ropligaste på länge!

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7157468.ab

Wonderful day

Åh vilekt underbart väder. Solen steker, fåglarna kvittrar, lunch på innegården, linne och barfota. Nu är sommaren här. Minus tecken för getingar, flugor och andra äckliga småkryp som har hittat ut.
Sitter på mitt älskade jobb och har ca två timmar kvar sen är det äntligen hemfärd. Blir raka vägen hem till mamma och slänga sig i solstolen. Vad lycklig man blir av sånt här väder.
Ska njuta till fullo av solen idag, ikväll får det bli lite packning, plocka fram och pröva kläder till imorogn. Drar ju upp till Göteborg då och firar Sophias student. Hinner inte med sånt imoron då jag jobbar till lunch och vi åker därefter. Ska bli himla trevligt :D 

Nä nu ska jag fortsätta spöa dom andra i poker ( vi har tävling på jobbet ) ju mer man säljer ju bättre kort får man. :D tjingeling 

Music


Min själsfrände

You and me forever 
we are always together!


My love for you, 
is like a humans blod 
My feelings for you, 
is like the peeling 
in the blood 
So deeply inside, 
will you stay 
until the day i die 
You will follow me 
every where I go.

Älskar dig min fina Andreas!

Radar


100517

Godkväll kära ni.

Jag sitter i soffan med Google i högsta hugg och försöker hjälpa min pappa. Han är uppe i Sundsvall och på väg hem med en bil han har gått och köpt sig. Den token. Han har kört hela dagen ifrån Umeå! Haha han gör allt för sina bilar han... Försöker hitta ett ställe nära E4an till honom där han kan sova i natt. Inte det absolut lättaste men tror vi har kommit fram till något rätt bra nu :)

Är det bara jag eller har inte denna dagen varit super seg? Tiden gick som en snigel på jobbet idag. verkligen det värsta som finns när man kollar på klockan och den har flyttat tig 10 min, när man tror det gått en halvtimme. Usch!
Som tur är så är det kväll nu och denna tråkiga tisdag är över. Nu väntar Onsdagen runt hörnet och halva jobbe veckan har gått. Känns som evigheter till fredag och helgen.
Vädret har dock varit liiite bättre idag men nu så har det blivit svart på himlen igen. Tråkigt.

Nej nu måste jag fortsätta hjälpa pappa. Godnatt på er



Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu....

Finn alla fel...

Absolut inget fel på denna bilden! Sådan matte sådan hund. Vi busar bara lite i soffan...

Ny gaddning?

Är inne på att göra min tredje tatuering. Sitter och tittar rundor lite och funderar på motiv + ställe. Jag har nästan bestämt mig för foten. Sen tänkte jag skriva något där, som tex denna



" I believe in miracles"
Hade det blivit snyggt att sätta texten längst fotryggen på sidan, utåt? Haha ni fattar säkert inte vad jag menar...

Ge mig lite tips om ni har :)

Friday I´m In Love


100517

Halloj bloggen.

Sitter nu på jobbet och har lunch ( eller har haft!? ) har 1½ timme kvar innan hemfärd sen är denna jobbiga måndag över. Skönt! Har absolut ingenting planerat idag, blir bara till att vara hemma med min lilla vovve och mysa. Ska dock äta hos mamma och pappa senare, min älskling jobbar ju kväll idag :( Tråkigt.

Har ingenting planerat på hela veckan faktiskt, förutom agility på onsdag. Sen bär det ju av till Göteborg och Rumpelanda ( haha förlåt Sophia, var bara tvungen ) på fredag då min lilla darling tar sin efterlängtade student. Kommer nog bli trevligt. Blir övernatta på hotel och sen en sväng inom Ullared på vägen hem. Tjohoo för lågprisvaruhus :D 

Vi hörs ikväll, måste fortsätta jobba nu. Puss 

tuffing

Sikken sötnos!



Söndag, igen

Åh det är redan söndag! Det betyder jobb imorgon. Varför går ens lediga dagar så fooort. Man  hinner ju knappt med att vara ledig. :/
Denna söndag är lika tråkig som alla andra söndagar, sen att vädret är piss gör ju inte saken bättre. Varför får Stockholm över 20 grader och strålande sol, och vi ligger på 7 grader och regn!? ORÄTTVIST!
Jag lovar, nu i veckan när man ska jobba så kommer solen att skina och det kommer vara varmt, så typiskt. Är det för mycket begärt med lite fint väder på helgerna? Tydligen.

Idag blir det inte mycket gjort. Jag har tvättat lite, det får räcka. Ska till mamma och pappa senare på lite söndagsmiddag iaf. Alltid trevligt. Ska ligga i min myshörna hela dagen och läsa klart min bok så jag kan börja på en ny :) Har en massa spännande böcker som väntar på mig.

vad har ni för planer idag?



Tiden bara flyger iväg när den inte borde.

Myst i biosalongen

Nu är jag hemma, mätt och öm i rumpan. Har spenderat nästan tre timmar i bio salongen, då jag och Andreas har sett Robin Hood. Den var faktiskt jätte bra och spännande. Det hände saker hela tiden  så den kändes inte lång på det viset. Ska bli spännande att se film nummer två.
Vi åt direkt när vi kom hem då vi var super hungriga.
Det regnar fortfarande ute, och det är super kvavt. Nästan åskvarmt.
Ikväll ska jag unna mig lite vin, se sommarkrysset och njuta av min lediga lördag kväll.
man hör musikens dunk från stan då det är krogrejs här. Tycker dock synd om dom som är där eftersom det regnar, Men dom har säkert kul ändå :) Man glömmer väl bort både tid, rum och väder efter lite groggar på barerna :)



My girl


och lite mer regn...

Regniga lördag!
Det har regnat nån stopp sen i morse. Finns det något tråkigare? vaknade vid nio och regnet öste ner, Elsa tittade på mig och suckade. Haha hon förstod vad som väntade. På med regnkläder, både på mig och hund och bege sig ut i det blöta. Elsa var inte direkt pigg på att vara ute och ville bara hem, jag fick dra henne runt rundan.
Åt frukost, slängde in tvätt i maskinen och började städa. Det är det jag ska spendera dagen med. Att städa, kul på en lördag. Andreas har iaf bokat biljetter till Robin Hood klockan 15 idag, så något kul kommer ändå hända.

Såg förresten att vår spishäll hade lyft upp från spisen! Nu kan vi inte laga mat på hela helgen. Får väl bli hämte mat idag och ett besök hos mina föräldrar imorgon. Andreas får ringa vaktmästaren på måndag.

Nä nu piper tvätten, på det igen.



P I N S A M T

http://nyheter24.se/bella-tyra-show/388231-veckans-gast-kissie

Vill ha...

Price Ballet Dress SEK 249, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM Jolie Dress SEK 1295, Smirk - NELLY.COM Carla Jacket SEK 2895, Jascha - NELLY.COMJackline Shirt SEK 349, Vila - NELLY.COM Brunge SS Tunic SEK 159, Only - NELLY.COM Kilty Suede Moc SEK 899, Minnetonka - NELLY.COM

Cry


Första barfota dagen.

Godkväll.

Dagen började med en lååång powewalk med Johanna. Kom hem och fixade mig åkte sen direkt till Grevie där Andreas hjälpte sin mamma med bilen. Jag och Louise var i trädgården, plockade maskrosor till ninen, busade med Elsa och njöt av värmen. Vi åt en god middag som bestod av nypotatis. Mums!
Väl hemma blev det sängen för mig, var sjukt trött och hade ont i huvudet. Älskling väckte mig efter en timme, bestämde mig för att gå ut och gå en härlig promenad. Vaknade till lite.
Sitter nu i soffan och känner att förkylningen är på g. Antingen beror det på att vi var barfota i trädgården eller så är det Louise fel då hon var genomförkyld.
Ikväll blir det chips&dipp, läsk och massa tv.
Vad ska ni göra? Festa? Mysa i soffan?

Trevlig kväll iaf :)



Morgonpass

Godmorgon.
Nu blir det powerwalk med Johanna. Gud vad jag känner mig duktig :)



Min nya favorit

Jag har blivit helt galen i saft. Fun light Wild Strawberry Watermelon är helt klart min favorit :)

2010-05-13

Hejsan bloggen.

Allt bra med alla? Jag känner mig rätt trött och nere idag, kan kanske vara vädret eller så är det för att man fick förra lönen redan den 23e och börjar märka av krisen i plånboken. Efter hyra, räkningar och andra utgifter springer pengarna fort iväg. Får leva snålt i två veckor till innan nästa kommer. Som tur är har jag snälla föräldrar och en rik pojkvän som alltid ställer upp om det skulle vara något.

Vaknade tidigt idag, var ute på en lång runda med hunden, tog mig en härlig dusch och mötte upp Emelie i stan för lite frukost. Alltid skönt att träffa henne då hon känner mig in och utan till, lätt att prata med.
Åkte och handlade lite mat och massa gott med baby precis, ska avnjuta lite kex och ostar ikväll, blir till att dricka lite vin och bara umgås med varandra, se lite Wallander. Har ju kommit ut tre nya och det går ju inte att missa.

Ska snart avnjuta en god middag, efter blir det en lång och skön promenad med hunden.  Sedan S O F F L Ä G E!

"Alors On Danse"


Not myself tonight


RSS 2.0