Årets Victoria Secrets

Nu är jag trött. Har varit ute på äventyr hela dagen och införskaffat saker till imorogn. Middagen är klar, dukningen är klar och kläderna fixade. Allt som återstår är städningen och det blir imorogn när jag lämnat hundarna hos mina föräldrar. Ser verkligen framemot imorgon, ska bli himla trevligt.

Ikväll ska jag inte göra något alls, sitta i min goa soffa och äta ost, oliver och chips. Victoria secret står först på schemat sen blir det Cinderella story. Lugn och mysig kväll med andra ord. Blir upp tidigt imorogn och städa och dona :) Godnatt!







Från förra årets visning!

30 December 2009

Godmorgon, jag har verkligen sovit som en stock inatt. Vaknade vid halv 9 då Billy väckte mig. Tog en lång och härlig promenad med hundarna, uppfrikande men kallt. Sitter nu i soffan och kollar recept till imorgon. Jag och Andreas ska ju ha nyårsmiddag här och det är en del att fixa. Idag blir det att köpa mat och allt vi behöver. Fixa stolar och dukning mm. Kul :)

Men först ska jag väcka min sambo som ligger och nannar gott sen ska vi äta en frukost innan vi ger oss ut på äventyr :) V hörs

Söndag kväll

Sitter nu i soffan och kollar tv. Det regnar ute och jag är allmänt seg. Har byggt upp en byrå idag och även städat toaletten. Blev himla fint. Ska ta itu med garderoben också i dagarna. Måste få iordning där,ser ut som världs kriget.
Eftersom jag och Andreas ska ha nyårsmiddag här så blir det till att städa och fixa en massa :) ska bli himla trevligt.
Jobbar imorogn och på tisdag så har en del att göra.

Nu ska jag ta mig lite te och förstätta mysa i min goa soffa.

Beautiful, dirty, ritch


Dan före dopparedag

Dagen innan julafton, och jag bara myser.
firmafesten igår var jätte trevlig, gott julbord, god dricka och trevlig stämning. En helt klart lyckad kväll :)
Idag har jag och Andreas vatt och köpt julklappar, handlat mat, fixat vår gran och bara gått runt och myst med varandra. Vi ska nu slå in juklappar och städa undan. Har klätt granen, druckit glögg och ätit lussebulle nu på eftermiddagen. Ska strax göra lite mat sen ut med hundarna. Ikväll blir det uppsittarkväll med bingolotto nere hos Patrik och Anna. Trevligt :)

Julafton imorogn, spenderar den i Grevie hoppas det blir kul :) Trevlig kväll och God Jul





Firmafest

Sitter nu och väntar på Pauline. Firmafest ikväll och det ska bli riktigt roligt. Vi börjar kvällen hos mig med vin och lite små tugg sen beger bi oss ner till bowlinghallen och möter upp de andra. Taxi till Margeretetorp sen julbord där.
Nu kom hon så ha en trevlig kväll

Äntligen ledig

Nu har jag jobbat mitt sista pass. Är nu ledig fram till söndag och det är grymt skönt.
Imorgon blir det lite handlande plus städning på förmiddagen. Imorgon kväll är det julfest med jobbet. Vi ska på julbord, Margeretetoprps gästgivaregård och det ska bli grymt roligt. Pauline kommer hit innan då vi ska snacka skit och dricka vin. Trevligt.

Har nu precis vatt ute med hundarna och tatt mig en dusch. Ska hoppa i bingen nu och läsa nya Vecko Revyn.
Godnatt.

Två hundar numera

Måste bara säga att Avatar var sjukt bra! Vi såg den igår kväll i 3D verision och det var helt magiskt. Rekomenderar den skarpt till er alla.

I dag har jag jobbat. Grymt segt på jobbet idag, usch och fy men det klirrar snart gott i kassan. Ser vi framemot. Speciellt melandags rean :)
Ikväll blir det mys i soffan. Har fått hem min låne hund idag så myser med två små raringar och sambo.
Jobb imorogn med sen låång ledig :D

Lördags mys

Lördga kväll och jag har jobbat hela dagen.
Har precis ätit middag med min sambo och ligger nu och tar igen mig lite i soffan. Kollar runt lite efter klänningar på internet. Känner för att köpa en ny :)

Hade gärna velat ligga hemma i soffan hela kvällen och se en bra film med godis men istället blir det biosalongen, popcorn och Avatar. Ska faktiskt bli intressant att se den. Hoppas den är så bra som man har hört. Patrik och Anna ska också följa med så det blir säkert trevligt. Synd man ska upp och jobba imorogn bara. Men men, pengar ju :)

Ha en super trevlig lördag!


18e december

Brr kallt! Precis vatt ute med hunden, det var ju inte sommar om man säger så.
Fredag idag och jag är ännu en dag ledig :) Härligt.
Sitter nu med en skål fil och flingor och ska strax göra vid mig. Idag står IKEA på schemat med mina föräldrar. Dom är här om 1 timme så måste sätta fart. Ska ner med hunden till grannen inann också och även titta inom jobbet för att se hur det ligger till i helgen.
Ska handla mys till lägenheten :) Vi hörs

Min första lediga dag

Snön ligger som ett vackert vinterlandskap utanför och jag har precis kommit in efter en lång och härlig morgonpromenad med hunden. Blev en hel del bus med eftersom min hund tycker snö är det roligaste som finns. Nu ska jag göra mig lite fruksot sen hitta någo att ha på mig. Ska nämligen in till stan och ta en mysig fika med Emelie och även springa lite ärenden. Har liksom inte köpt någon julklapp ännu! Lite panik.

Är nu ledig i två dagar och i love it! Nä nu måste jag sätta fart. Vi hörs!




Mina nya heels

Dessa älsklingar trillar snart ner i min brevlåda. En julklapp till mig själv :)


Wrote a note to God

En jäkla röst denna tjej har. Riktigt fin låt :)


Snön är här

Hej mitt vinterland, nu snöar det för fullt. Julmusiken flödar i högtalarna, hunden jagar snöflingor, julkänsla på topp allt känns perfekt.
Jobb idag igen, en härlig jullön kommer jag få som jag kommer spendera på mina nära och kära. Sista jobbedagen idag sen ledig i tre dagar, tjohoo :)

Försöker komma på vad jag önskar mig i julklapp. Inte det lättaste. Vad önskar ni er?

14e december

Åter en måndag, jag jobbar kvällen ( som vanligt ) och idag känner jag verkligen inte för det. Vill bara ligga i soffan och glo en bra film. Men det är bara att dra sig i kragen och pallra sig iväg.
Har iaf hunnit med lite husliga uppgifter nu på förmiddagen. Det blev tvättning och disk.

Ska ut med hunden och lite så nu innan jag beger mig iväg. Trevlig dag.

Grattis Erik

Måste bara säga att för en gångs skull så lyckades svenska folket rösta fram rätt person till vinnare i Idol. Jag har hållt på Erik från start och jag tyckte han gjorde ett grymt framträdande. Vad tycker ni? Vann rätt?



http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/idol/article6279911.ab

Kolla in denna söta videon på Erik och hans flickvän :)

Trevlig kväll

Riktigt trevlig kväll igår. Vi var nere hos Anna och Patrik långt fram på natt timmen. Ungefä vid 3 var vi i säng. Det blev vin, godis, Idol, wii och en massa härliga skratt. Riktigt trevligt att vi börjat umgås med dom.

Efter jag och älskling
vaknade i morse, åt vi en god frukost och gick ut på en härlig promenad runt ån med hunden. Det var kallt men fruktansvärt mysigt. Nu sitter vi och värmer oss och tar det lugnt. Ska försöka städa lite idag. Jobbar hela dagen imorgon. Börjar redan 7.

Fortsatt trevig dag, vi hörs!


Idol final

Jag tillbringar kvällen med en box rött, godis, pizza, sambo, våra grannar ( kompisar till Andreas ) två vovvar och Idol! Jag hejar på Erik, tycker han är grym. Vem är eran favorit?


Hungry eyes

Äntligen hemma, nyduschad, gjort hårinpackining och krypt ner i soffan. Nu blir det lite tv tittande sen sängen. Ska försöka komma upp i tid imorogn. Ska göra lite ärenden tillsammans med Andreas. Får hitta på något tillsammans när vi båda är lediga :) Sen blir det till att träffa den lilla vovven jag ska passa en månad. Hoppas han går ihop med Elsa :)

God natt på er




Music a la Elaine

Mina nya favorit låtar







Nu blir det..

Mys i soffan med första säsongen av The Hills.



Trötter

Home sweet  home. Äntligen kommit hem från en tuff dag på jobbet. Jag har ont i mina små fossingar och är grymt hungrig. Väntar på att Andreas ska komma hem så vi kan äta lite. Jag vet det är inte nyttigt att äta så här sent men hinner man inte på jobbet så får det bli så. Sen ska jag sova en lång och skön sömn. Ännu en kväll att jobba imorogn innan jag får en ledig dag!

Sov gott


7 december

Måndag igen, och ännu en dags jobb. Har nästan bott på bowlinghallen i helgen. Jobbade hela lördagen och exakt hela söndagen. 14 timmar jobbade jag igår. Var verkligen helt slut när jag väl var hemma. Nu är det dags igen. Skulle vilja ha en dag ledigt för att vila ut. Men får vänta tills onsdag.
Nu har älskling precis åkt till jobbet. Jag ska ut med hunden på promenad innan jag beger mig till jobb.
Inte direkt vinter ut, snarare hörst :( vill ha lite snö nu.

Vi hörs!

3:e december

Julpyntad lägenhet, värmeljus till max, te, en snarkande hund och en nystädad lägenhet. Den känslan är underbar just nu.
Tog en ordentlig sovmorgon idag, skönt var det. Njuter till fullo av mina lediga dagar.
Gick en lång och härlig promenad runt ån med Elsa innan. Mysigt och kallt.
Ska gå och möta Johanna nu. Hennes tur att kolla in min nya lya :)


Minusgrader

Det är mörkt, det är kallt och det är andra december. Kan inte fatta att det bara är 29 dagar kvar av detta året.
Var ute och gick en runda med Annika och hunden. Mysigt att gå runt med henne, prata minnen, smida planer och bara prata. Vi kollade in alla fina ballkonger och julpyntade fönster.
Måste verkligen börja med julklappar nu känner jag. Inte långt kvar alls.
Är ledig nu i tre dagar, jobbar hela helgen så jag ska bara njuta va min frihet :)
Ska göra lite middag nu med Andreas. Trevlig kväll.


1 december 2009

Hejsan.
Jag lever men har haft fullt upp med flytten så har inte hunnit med massa bloggande då.
Vår lägenhet är super fin och vi börjar komma i stämning här. Julen börjar komma upp och allt känns super bra.
Vi har lagt ner massa timmar på att bygga möbler ( eller ja Andreas ) jag har mest gått runt och myst till det.
Kommer trivas super bra, har 5 min in till centrum och 3 min till jobb! Perfekt.

Mina föräldrar var precis här och fikade och lämnade en fin inflyttningspresent :) Tack!

Måste fixa mig nu, jobb väntar. Vi hörs.

Kram

RSS 2.0